Επικαιρότητα ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Live η ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη στην Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ

Σε εξέλιξη βρίσκεται η πολυαναμενόμενη ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη στην κρίσιμη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, το πρωί της Κυριακής (30.6.24).

«Δεσμεύομαι σήμερα ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας ώστε η ζωή τους να είναι καλύτερη», τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης, ξεκινώντας την ομιλία του αναφερόμενος σε όσους στήριξαν το ΠΑΣΟΚ και στις πρόσφατες ευρωεκλογές.

Στην Κεντρική Επιτροπή ο Νίκος Ανδρουλάκης αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του για την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ εν μέσω της έντασης που επικρατεί στη Χαριλάκου Τρικούπη μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, καθώς το κόμμα αν και αύξησε τα ποσοστά του σε σχέση με τις εθνικές εκλογές του 2023, ωστόσο δεν μπορέσε να υλοποιήσει τον στόχο της δεύτερης θέσης που είχε θέσει ο πρόεδρός του.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σκόπευε ακολουθώντας πιστά το καταστατικό να στήσει κάλπες στα τέλη του 2025, ωστόσο οι πιέσεις ήταν τόσο έντονες που όπως όλα δείχνουν ο Νίκος Ανδρουλάκης θα δεχθεί την άμεση προσφυγή στη βάση.

Χάρης Δούκας και Παύλος Γερουλάνος αναμένουν την ομιλία του κ. Ανδρουλάκη για να ανακοινώσουν και επισήμως την υποψηφιότητά τους.

Εκτός από τον Νίκο Ανδρουλάκη ο οποίος δηλώνει αποφασισμένος να εμφανιστεί ως ο εγγυητής της ενότητας ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας αναμένεται να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του.

Ήδη με επιστολή του έχει ζητήσει να στηθούν οι κάλπες για την εκλογή ηγεσίας σε δύο γύρους, στις 3 και 10 Νοεμβρίου. Παρών αναμένεται να δηλώσει και ο Παύλος Γερουλάνος.