Ελλάδα Επικαιρότητα

Μακελειό στη Λούτσα: Ο διπλός ρόλος του 32χρονου και το πρόσωπο μυστήριο που αναζητά η ΕΛ.ΑΣ

Μακελειό στη Λούτσα: Ο διπλός ρόλος του 32χρονου και το πρόσωπο μυστήριο που αναζητά η ΕΛ.ΑΣ

Χθες έγινε γνωστό ότι δακτυλικά αποτυπώματα και στοιχεία DNA του 32χρονου Σουλεϊμάν εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητο που επέβαιναν οι 6 Τούρκοι καθώς και στο σπίτι που διέμεναν στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στη Λούτσα.

Ο άγνωστος επισκέπτης

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός από την παρουσία του 32χρονου στο συγκεκριμένο σπίτι, είναι σχεδόν βέβαιο ότι ένα ακόμα άτομο είχε επισκεφθεί το σπίτι και είχε συναντηθεί με τα έξι θύματα πριν δολοφονηθούν.

Τα ίχνη ενός ακόμα προσώπου αναζητά η Αστυνομία που φέρεται να επισκέφθηκε τα έξι θύματα στο σπίτι που έμεναν στη Λούτσα

Ο ρόλος του συγκεκριμένου προσώπου πιθανολογείται ότι σχετίζεται με τον 32χρονο Σουλεϊμάν που όπως όλα δείχνουν βοήθησε και στη συνέχεια οδήγησε στην ενέδρα θανάτου τους έξι Τούρκους.

Οι «κομμωτές» και τα sms

Αναφορές από την γειτονική χώρα κάνουν λόγο ότι πριν τη δολοφονία ο 32χρονος είχε κανονίσει να στείλει δύο άτομα στο σπίτι των έξι για να κουρευτούν. Ακολούθησε νέα επικοινωνία που ακύρωσε αυτή τη συνάντηση και στη συνέχεια εστάλησαν τα μηνύματα που προειδοποιούσαν τους έξι ότι η θέση τους αποκαλύφθηκε και πρέπει να την εγκαταλείψουν.

Εικάζεται ότι ίσως αρχικά το σχέδιο ήταν η ενέδρα θανάτου να στηθεί μέσα στο σπίτι και ότι οι δήθεν κομμωτές ήταν οι εκτελεστές. Κάτι έγινε όμως και αυτό το σχέδιο χάλασε.

Οδηγός των έξι

Μάλιστα η τουρκική εφημερίδα «Χουριέτ» σε σημερινό της δημοσίευμα παρουσιάζει ένα από τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ για τον ρόλο του 32χρονου.

Όπως αναφέρεται ενώ ήταν αυτός που βοήθησε και προμήθευσε με τα πλαστά διαβατήρια τους έξι Τούρκους προκειμένου να ταξιδέψουν στην Ιταλία στη συνέχεια ο ίδιος βοήθησε τους δράστες να στήσουν την ενέδρα θανάτου.

Δακτυλικά αποτυπώματα του 32χρονου βρέθηκαν στο όχημα με τους 6 Τούρκους που δολοφονήθηκαν

Μάλιστα εικάζεται ότι ο 32χρονος ήταν ο οδηγός του οχήματος με τα έξι θύματα αφού στο τιμόνι βρέθηκαν τα δακτυλικά του αποτυπώματα. Πιθανολογείται ότι αφού οδήγησε το όχημα μέχρι την οδό Ακροπόλεως το εγκατέλειψε δευτερόλεπτα πριν την δολοφονική επίθεση των δραστών.

Οι εικόνες είναι πολύ σκληρές

Κρατά το στόμα του κλειστό

Ο ίδιος μέχρι τώρα κρατά σκληρή στάση και δεν μιλά. Υποστηρίζει ότι οι σφαίρες που βρέθηκαν στην κατοχή το αεροδρόμιο κάποιος άλλος τις έβαλε στην τσάντα του για να τον ενοχοποιήσει.

Υπενθυμίζεται ότι ο 32χρονο συνελήφθη και πέρασε αυτόφωρο για τις σφαίρες και το πλαστό διαβατήριο που βρέθηκαν στην κατοχή του.

Μετά τα νέα στοιχεία με τον εντοπισμό δακτυλικών αποτυπωμάτων και DNA στο όχημα και στο σπίτι των έξι θυμάτων σχηματίζεται νέα δικογραφία εις βάρος του και αναμένεται ένταλμα σύλληψης για την υπόθεση της δολοφονικής ενέδρας.

Χρήματα και όπλα

Ωστόσο ακόμα δεν έχει εξακριβωθεί πλήρως ποιος ήταν ο ρόλος του και πώς ενήργησε.

Στην Τουρκία υπάρχουν αναφορές ότι στο διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο που έμενε ο 32χρονος βρέθηκε μεγάλο χρηματικό ποσό ίσως και όπλα. Κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται για την ώρα από την ΕΛ.ΑΣ.

Επίσης λέγεται ότι ο 32χρονος απομακρύνθηκε από τα σώματα ασφαλείας που υπηρετούσε όταν κατηγορήθηκε ως Γκιουλενιστής. Πέρασε στην Ελλάδα και έμενε στη Μυτιλήνη όπου φέρεται να είχε αναπτύξει δράση με τα παράνομα κυκλώματα διακίνησης μεταναστών.

ΠΗΓΗ in.gr