Επικαιρότητα Κόσμος

Με αλεξίσφαιρο γιλέκο και πάνοπλους σωματοφύλακες ο μεγάλος αντίπαλος του Ερντογάν

Με αλεξίσφαιρο γιλέκο και πάνοπλους σωματοφύλακες ο μεγάλος αντίπαλος του Ερντογάν

Οι προειδοποιήσεις και ενδεχόμενη δολοφονία του έχουν αυξήσει κατακόρυφα τα μέτρα προστασίας του ηγέτη του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος
Με αλεξίσφαιρο γιλέκο, φένεται να μίλησε στους οπαδούς του, που τον περίμεναν στην Σαμψούντα στην Τουρκία την Παρασκευή, ο Πρόεδρος της Εθνικής Συμμαχίας και επικεφαλής του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

Ειδικότερα, ο μεγάλος αντίπαλος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατέφθασε στη Σαμψούντα συνοδεία του προέδρου του Κόμματος Ευτυχίας Τεμέλ Καραμολάογλου, του προέδρου του Κόμματος του Μέλλοντος Αχμέτ Νταβούτογλου και του υποψήφιου Εκρέμ Ιμάμογλου, για να μιλήσουν σε μεγάλη συγκέντρωση.

Με αλεξίσφαιρο γιλέκο και πάνοπλους σωματοφύλακες ο μεγάλος αντίπαλος του Ερντογάν
Ωστόσο ο φακός τον «συνέλαβε» να φορά ένα παχιά εσωτερική επένδυση μέσα από το πουκάμισό του με τα τουρκικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο για αλεξίσφαιρο γιλέκο ενώ εκφωνούσε ομιλία στη συγκέντρωση.

Όπως αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ, μετά τις καταγγελίες ότι θα δολοφονηθεί ο αρχηγός του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος, αυξήθηκαν τα μέτρα ασφαλείας. Της προσοχής, εξάλλου, δεν διέφυγαν οι φρουροί του κεμαλιστή πολιτικού, οι οποίοι έφεραν μακρύκαννα όπλα.

Η προειδοποίηση του Γιανάρντα
Είχε προηγηθεί ανάρτηση στο Twitter του γνωστού δημοσιογράφου Μερντάν Γιανάρντα, διευθυντή του αντικυβερνητικού καναλιού TELE1 το ενδεχόμενο δολοφονίας του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

«Νομίζω ότι ένα σημαντικό γεγονός που θα επηρεάσει βαθιά την πολιτική και κοινωνική ζωή της Τουρκίας πρέπει να κοινοποιηθεί στο κοινό, έστω και αργά. Γιατί εμπιστεύομαι την πηγή μου», έγραψε ο Γιανάρτα.

Ο δημοσιογράφος στην ανάρτησή του κατήγγειλε ότι στη χώρα βρίσκεται ομάδα από τη Γεωργία για τη δολοφονία του βασικού αντιπάλου του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

ΠΗΓΗ in.gr