ΑΝΕΛ Επικαιρότητα

Με Εσκομπάρ, Νονό και ομοσπονδιακούς σχολίασε ο Πάνος Καμμένος το νέο κόμμα

Η ανακοίνωση ίδρυσης κόμματος από τους Τάκη Μπαλτάκο και Δημήτρη Καμμένο όχι μόνο δεν άρεσε στον Πάνο Καμμένο αλλά την σχολίασε με ιδιαίτερα επιθετικό τρόπο στο twitter.

Εκανε λόγο για τον τον βαρόνο της κοκαΐνης Εσκομπάρ, τον «Νονό», αρχηγό της μαφίας, και προειδοποίησε ότι σε λίγο καιρό θα υπάρξει  επέμβαση των ομοσπονδιακών», οι οποίοι, «όταν έλθουν… θα τρέχουν όλοι μαζί».

«Ο Εσκομπάρ ανατρέπει και τους αιώνιους αντιπάλους τοπικός νονός ο πρόσφατα αγορασμένος Ολυμπιακός και υποτακτικός conciliore ο μέχρι εχθές Παναθηναϊκός Θαύμα!!! Όταν θα έλθουν οι ομοσπονδιακοί να δούμε που θα τρέχουν όλοι μαζί…» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος στο Τwitter.

Η ανακοίνωση για το νέο κόμμα

Νωρίτερα, Δημήτρης Καμμένος και Τάκης Μπαλτάκος ανακοίνωσαν την ίδρυση ενός «δεξιού κόμματος με περαιτέρω σκοπό τη διευκόλυνση σχηματισμού ενός ευρύτερου Πατριωτικού Μετώπου». 

Στην ανακοίνωση τους αναφέρουν πως σκοπός τους είναι «να αποφευχθεί η παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας σε Σλάβους» και «να απομακρυνθεί από την εξουσία η αριστερή κυβέρνηση, που όχι μόνο προχώρησε σε αυτή την ιεροσυλία, αλλά παράλληλα αποτελεί προφανή τροχοπέδη για την οικονομική ανάπτυξη της χώρας».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση πρόεδρος θα είναι ο Δημήτρης Καμμένος και Γενικός Γραμματέας ο Τάκης Μπαλτάκος.

«Απευθυνόμαστε στους Έλληνες πατριώτες, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, που αντιτίθενται στην παράδοση του ιερού ονόματος της Μακεδονίας. Απευθυνόμαστε σε αυτούς που δεν αποδέχονται τον εκφυλισμό της παιδείας και των πατροπαράδοτων αξιών, ηθών και εθίμων του Ελληνικού λαού. Απευθυνόμαστε σε όσους επιθυμούν την αποκατάσταση του νόμου και της τάξης στην Χώρα, με αποφασιστική καταστολή της εγκληματικότητας. Απευθυνόμαστε σε όσους αποστρέφονται τις επιθέσεις κατά της Εκκλησίας και της Ορθοδοξίας. Απευθυνόμαστε σε όσους δακρύζουν όταν ακούνε τον Εθνικό Ύμνο και το Μακεδονία ξακουστή. Και παρά δύναμιν τολμηταί», αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους.