Επικαιρότητα Κόσμος

Mετέδωσε live τον θάνατό του: Το αυτοκίνητό του συγκρούστηκε με τρένο – ΒΙΝΤΕΟ

Κίνηση-έκπληξη από τον Χάφταρ: Αίρει προσωρινά τον αποκλεισμό των πετρελαϊκών εγκαταστάσεων

Τραγουδιστής στη Ρουμανία σκοτώθηκε όταν το αυτοκίνητό του συγκρούστηκε με τρένο πάνω σε διάβαση, ενώ ο ίδιος τραγουδούσε δυνατά και το μετέδιδε live στους ακολούθους του. Σύμφωνα με το υλικό ο 29χρονος Tavy Pustiu χόρευε στη θέση του ενώ πίσω από το τιμόνι βρισκόταν η 24χρονη γυναίκα του, η οποία σταμάτησε στη διάβαση κοίταξε αριστερά και δεξιά αλλά δεν είδε το τρένο.

Ο τραγουδιστής βλέπει τελευταία στιγμή το τρένο να έρχεται κατευθείαν πάνω στο αυτοκίνητο την ώρα που διέσχιζαν τις ράγες και αφήνει μία τρομαγμένη κραυγή. Το τρένο χτύπησε το αυτοκίνητο στα πλάγια, ξεριζώνοντας κυριολεκτικά την οροφή και καταστρέφοντας την πλευρά του συνοδηγού όπου καθόταν ο 29χρονος. Και οι δύο αερόσακοι άνοιξαν ενώ το παρμπρίζ διαλύθηκε. Οι αρχές στην κομητεία της Πράχοβα επιβεβαίωσαν ότι ο Pustiu σκοτώθηκε στο σημείο, ενώ η σύζυγός του νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Mετέδωσε live τον θάνατό του: Το αυτοκίνητό του συγκρούστηκε με τρένο - ΒΙΝΤΕΟMετέδωσε live τον θάνατό του: Το αυτοκίνητό του συγκρούστηκε με τρένο - ΒΙΝΤΕΟMετέδωσε live τον θάνατό του: Το αυτοκίνητό του συγκρούστηκε με τρένο - ΒΙΝΤΕΟMετέδωσε live τον θάνατό του: Το αυτοκίνητό του συγκρούστηκε με τρένο - ΒΙΝΤΕΟ