Επικαιρότητα Εσωτερική Ασφάλεια

Νέα εκτέλεση ανθρώπου της νύχτας στη Βάρη

Έκοψαν το χέρι και έβγαλαν τα μάτια 16χρονου για εκδίκηση

Δολοφονία το πρωί της Δευτέρας στη Βάρη – Το θύμα πυροβολήθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το θύμα ήταν πυγμάχος με καταγωγή απο την Πάτρα.

Βάσει των πρώτων πληροφοριών που έχει συγκεντρώσει η αστυνομία τον πυγμάχο πλησίασε ένα μεγάλο αυτοκίνητο πιθανότατα μαύρου χρώματος.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες από το αυτοκίνητο βγήκε ένα άτομο και άρχισε να πυροβολεί.

Ο πυγμάχος, ο οποίος ήταν πεζός, δέχθηκε αρκετά πυρά με αποτέλεσμα ο θάνατός του να είναι ακαριαίος.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πυγμάχος ο οποίος στο παρελθόν είχε λάβει μέρος σε ριάλιτι που είχε γυριστεί στην Ελλάδα, είχε απασχολήσει τις αρχές στην Πάτρα για συμμετοχή σε κύκλωμα εκβιαστών.

Στη δίκη που ακολούθησε ο πυγμάχος αθωώθηκε ενώ τώρα θα εξεταστεί κατά πόσον ο ίδιος είχε εμπλοκή με ομάδες της νύχτας.

Η πρώτη εκτίμηση της ΕΛΑΣ κάνει λόγο για ξεκάθαρισμα λογαριασμών της νύχτας καθώς θεωρείται συνέχεια των προηγούμενων 20 εκτελέσεων τα τελευταία 3 χρόνια.

Η εκτέλεση, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, έγινε έξω απο τα γραφεία πυγμαχικού συλλόγου στην περιοχή.

Πρόκειται για τη δεύτερη εκτέλεση μέσα σε λίγες ώρες στην Αττική.

Το βράδυ της Κυριακής είχε δολοφονηθεί σε καφετέρια στα Σεπόλια.

Η δολοφονία στα Σεπόλια

O 34χρονος Αλβανός «Άρης», που είχε γίνει στόχος δολοφονικών επιθέσεων και στο παρελθόν, είναι το θύμα της μαφιόζικης εκτέλεσης μέσα σε καφετέρια στα Σεπόλια από άγνωστο, ο οποίος τον «γάζωσε» με 8 σφαίρες και εξαφανίστηκε με ταξί.

Το θύμα, ο 34χρονος «Άρης», είχε εντοπιστεί από αστυνομικούς στις 25 Φεβρουαρίου 2021 να κινείται με ένα πατίνι φορώντας αλεξίσφαιρο.

Από τότε ήξερε, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ότι είναι στόχος ένοπλων ομάδων του οργανωμένου εγκλήματος. Μία ημέρα μετά, στις 26 Φεβρουαρίου 2021, έπεσε θύμα δολοφονικής ενέδρας από άτομα που τον πυροβόλησαν μέσα από ταξί. Τότε είχε σωθεί από θαύμα, ενώ οι αστυνομικοί έκαναν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα σε κυκλώματα που λυμαίνονται το κέντρο της Αθήνας.

Φαίνεται, ωστόσο, ότι οι «αντίπαλοί» του «Άρη» δεν σταμάτησαν. Τον παρακολουθούσαν και οργάνωσαν εκ νέου τη δολοφονία του.

Ο ένοπλος με το καπέλο και τη χειρουργική μάσκα πυροβόλησε εναντίον του οχτώ φορές, ενώ τα πυρά τον πέτυχαν και στο κεφάλι. Οι αστυνομικοί αναζητούν τους δράστες, όπως λένε αρμόδιες πηγές, ανάμεσα σε μέλη κυκλωμάτων που διακινούν ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας.