Επικαιρότητα Κρήτη

Νέες ακυρώσεις από την TUI UK και στην Κρήτη

Νέες ακυρώσεις από την TUI UK και στην Κρήτη

Τι ανακοίνωσε η εταιρεία

Νέες ακυρώσεις πτήσεων και πακέτων διακοπών ανακοίνωσε πριν από λίγες ώρες η TUI UK, από Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι ακυρώσεις ξεκινούν από 19 Ιουλίου και φτάνουν έως τα τέλη του μήνα, επηρεάζοντας και κάποιους ελληνικούς προορισμούς, εκτός των μεγάλων, με την Κρήτη να βρίσκεται ανάμεσα σε αυτούς.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, ακυρώνονται διακοπές, συμπεριλαμβανομένων κρατήσεων μόνο για πτήσεις και διαμονή προς Ελλάδα   Σαντορίνη και Χανιά, που πρόκειται να αναχωρήσουν έως και τις 26 Ιουλίου 2021.

Τι ακυρώνεται αναλυτικά

Σύμφωνα με την ενημέρωση της TUI UK, οι ακυρώσεις έχουν ως εξής:

Διακοπές, συμπεριλαμβανομένων κρατήσεων μόνο για πτήση και διαμονή προς την ηπειρωτική Ισπανία – Αλικάντε που πρόκειται να αναχωρήσουν έως και τις 19 Ιουλίου 2021.

Διακοπές, συμπεριλαμβανομένων κρατήσεων μόνο για πτήση και διαμονής μόνο στην ηπειρωτική Ισπανία – Μάλαγα που πρόκειται να αναχωρήσουν έως και τις 20 Ιουλίου 2021.

Διακοπές, συμπεριλαμβανομένων κρατήσεων μόνο για πτήση και διαμονή, στους παρακάτω προορισμούς που πρόκειται να αναχωρήσουν έως και τις 21 Ιουλίου 2021 :
 Κύπρος
 Ελλάδα – Κεφαλονιά
 Τζαμάϊκα

Διακοπές, συμπεριλαμβανομένων κρατήσεων μόνο για πτήσεις και διαμονή μόνο στους παρακάτω προορισμούς που πρόκειται να αναχωρήσουν έως και τις 22 Ιουλίου 2021
•  Ελλάδα  Σκιάθος
• Μαρόκο  –  Μαρακές,

 Διακοπές συμπεριλαμβανομένων κρατήσεων μόνο για πτήσεις και καταλύματα προς Φουερτεβεντούρα   Κανάριοι Νήσοι, Ισπανία που πρόκειται να αναχωρήσουν έως και τις 23 Ιουλίου 2021

 Διακοπές, συμπεριλαμβανομένων κρατήσεων μόνο για πτήσεις και καταλύματα προς την Ελλάδα   Πρέβεζα που πρόκειται να αναχωρήσουν έως και τις 24 Ιουλίου 2021 ή πριν .

• Διακοπές, συμπεριλαμβανομένων κρατήσεων μόνο για πτήσεις και διαμονή προς Ελλάδα   Σαντορίνη και Χανιά στην Κρήτη , που πρόκειται να αναχωρήσουν έως και τις 26 Ιουλίου 2021 .

•  Διακοπές, συμπεριλαμβανομένων κρατήσεων μόνο για πτήσεις και καταλύματα προς τη Λα Πάλμα  Κανάριοι Νήσοι, Ισπανία που πρόκειται να αναχωρήσουν έως και τις 28 Ιουλίου 2021.

•  Διακοπές , συμπεριλαμβανομένων κρατήσεων μόνο για πτήσεις και καταλύματα, προς τους παρακάτω προορισμούς που πρόκειται να αναχωρήσουν έως και τις 31 Ιουλίου 2021 :
 Αρούμπα
 Βουλγαρία
 Κανκούν, Μεξικό
 Πράσινο Ακρωτήριο
 Κόστα Ρίκα
 Κροατία (εκτός του κόλπου Kvarner)
 Δομινικανή Δημοκρατία
 Αίγυπτος Φλόριντα
 Ελλάδα – Χαλκιδική, Σάμος και Θάσος
 Ινδία
 Ινδονησία
 Ιταλία
 Ηπειρωτική χώρα Ισπανία (Εκτός από τη Μάλαγα και το Αλικάντε)
 Μαλδίβες
 Μαυρίκιος
 Μαρόκο – Αγκαντίρ
 Puerto Vallarta, Μεξικό
 Σρι Λάνκα
Τανζανία
 Ταϊλάνδη
 Τυνησία
 Τουρκία
 ΗΑΕ
 ΗΠΑ (εκτός Φλόριντα)

TUI Lakes & Mountains  διακοπές σε  όλους τους προορισμούς που  πρόκειται να αναχωρήσουν έως και τις  31 Ιουλίου 2021.

Τι λέει η TUI UK

Όπως αναφέρει η TUI στην ανακοίνωσή της “Οι διακοπές σας θα ακυρωθούν και θα μπορείτε να αλλάξετε την κράτησή σας σε άλλη ημερομηνία χωρίς χρέωση ή να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων:
 Εάν το Γραφείο Εξωτερικών, Κοινοπολιτείας και Ανάπτυξης (FCDO) συμβουλεύει κατά των μη απαραίτητων ταξιδιών στο εξωτερικό.
 Εάν η κυβέρνηση για τον προορισμό στον οποίο ταξιδεύετε αποφασίζει να επιβάλει καραντίνα κατά την άφιξη και δεν υπάρχει η επιλογή να παραιτηθεί αυτής της περιόδου καραντίνας παρέχοντας αποδεικτικά στοιχεία για αρνητικό τεστ COVID-19 ή για πλήρη εμβολιασμό
 Εάν τα σύνορα για η χώρα στην οποία ταξιδεύετε είναι κλειστά για αφίξεις από το Ηνωμένο Βασίλειο.
• Εάν έχετε κράτηση για οποιονδήποτε προορισμό στην κόκκινη λίστα, η οποία απαιτεί να καραντίνα σε ξενοδοχείο κατά την επιστροφή σας.

Εάν πρέπει να ακυρώσουμε τις διακοπές σας για οποιονδήποτε από αυτούς τους λόγους, δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προληπτικά το συντομότερο δυνατό. Εάν έχετε κράτηση μόνο για διαμονή, η οποία δεν επηρεάζεται από ταξιδιωτικούς περιορισμούς και, επομένως, δεν θέλετε να ακυρώσετε, καλέστε μας”.