Διεθνής Ασφάλεια Επικαιρότητα

Νεκρό το πρώην μοντέλο του Playboy Natacha Jaitt – Υποψίες για δολοφονία

Νεκρό το πρώην μοντέλο του Playboy Natacha Jaitt – Υποψίες για δολοφονία

Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει τον θάνατο της Natacha Jaitt στο Μπουένος Άιρες, αφού πριν ένα χρόνο σχεδόν είχε προβλέψει το πως θα πεθάνει!

Αν και ο τίτλος που τη συνόδευε ήταν «πρώην μοντέλο και κουνελάκι του Playboy», η Natacha Jaitt έγινε περισσότερο γνωστή από κάτι άλλο. Πριν από αρκετούς μήνες είχε βγει δημόσια και μίλησε για ένα κύκλωμα παιδικής πορνείας. Μέσα στο κύκλωμα συμπεριέλαβε αρκετές φιγούρες της δημόσιας ζωής.

Ηθοποιοί, πολιτικοί, θρησκευτικοί άρχοντες μεταξύ των οποίων κι ένας συνεργάτης του Πάπα Φραγκίσκου, ακόμα και υψηλά ιστάμενοι σε ποδοσφαιρικούς συλλόγους, όπως η Ιντεπεντιέντε και η Ρίβερ, βρίσκονταν μπλεγμένοι σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της Natacha. Όπως γίνεται αντιληπτό, μπήκε στο στόχαστρο. Η δικαιοσύνη είχε διερευνήσει τις κατηγορίες και τις είχε κρίνει αβάσιμες, οπότε όλα μπήκαν στο αρχείο.

Εν μέσω της δημοσιότητας του θέματος, η Natacha Jaitt είχε γράψει ένα tweet που υποδήλωνε ότι δεχόταν απειλές κι ότι αν βρεθεί νεκρή, τότε σίγουρα δεν θα πρόκειται για αυτοκτονία. Άλλωστε, είχε δημοσιοποιήσει αρκετές από τις απειλές που δεχόταν.

«ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Δεν πρόκειται να αυτοκτονήσω, δεν πρόκειται να πάρω υπερβολική δόση κοκαΐνης και να πνιγώ στην μπανιέρα ή να αυτοπυροβοληθώ. Έτσι, αν κάτι τέτοιο συμβεί, δεν ήμουν ΕΓΩ. Αποθηκεύστε αυτό το tweet».

Λίγο καιρό μετά από αυτές τις κατηγορίες, η Natacha Jaitt είχε υποστηρίξει ότι ο σκηνοθέτης Pablo Yotich κι ένας φίλος του την είχαν βιάσει. Ούτε αυτή η υπόθεση έφτασε να τελεσιδικήσει.

Το βράδυ της Τρίτης η 41χρονη μητέρα δύο παιδιών βρέθηκε νεκρή. Την βρήκαν μέσα σε μια μπανιέρα σε ένα σπίτι στο Μπουένος Άιρες, όπου γινόταν ένα πάρτι. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για μεγάλη κατανάλωση LSD και κοκαΐνης. Όμως ο αδερφός της και δικηγόρος της υποστηρίζει ότι η Natacha Jaitt δε θα έπαιρνε ναρκωτικά, επειδή γνώριζε πως θα υπήρχαν άσχημες παρενέργειες εξαιτίας των φαρμάκων που έπαιρνε.

Instagram will load in the frontend.

Άρα έχουμε να κάνουμε με μια περίπτωση δολοφονίας, σύμφωνα με εκείνον. Στην πρώτη ιατροδικαστική εξέταση πάντως, δεν φάνηκαν σημάδια βίας στο κορμί της. Η αστυνομία όμως δεν αποκλείει με τη σειρά της το προφανές ενδεχόμενο της δολοφονίας.

Instagram will load in the frontend.

Instagram will load in the frontend.

Instagram will load in the frontend.