Αθλητικά Επικαιρότητα ΤΕΝΙΣ

Νόβακ Τζόκοβιτς: Η ισπανική κυβέρνηση τον καλεί να εμβολιαστεί

Νόβακ Τζόκοβιτς: Η ισπανική κυβέρνηση τον καλεί να εμβολιαστεί

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς “μετράει” πλέον τις διοργανώσεις που δεν μπορεί να συμμετάσχει, έχει να παίξει σε κάποια τουρνουά στην Ισπανία, αλλά ακόμα και οι Ίβηρες τον καλούν πλέον να προχωρήσει σε εμβολιασμό κατά του COVID-19.

Όπως δήλωσε σήμερα (18.01.2022) η εκπρόσωπος της ισπανικής κυβέρνησης, Ισαμπέλ Ροντρίγκες, ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα πρέπει να εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού, καθώς αναμένεται να αγωνιστεί στην Ισπανία.

«Αυτό που πρέπει να κάνει ο κύριος Τζόκοβιτς είναι να εμβολιαστεί, αυτό θα ήταν το πιο λογικό πράγμα που πρέπει να γίνει» είπε η Ισαμπέλ Ροντρίγκες σε συνέντευξη Τύπου, όταν ρωτήθηκε εάν το Νο 1 στην παγκόσμια κατάταξη του ανδρικού τένις θα μπορούσε να αγωνιστεί στην Ισπανία, μετά την απέλασή του από Αυστραλία, επειδή δεν εμβολιάστηκε.

Θυμίζουμε ότι ο Τζόκοβιτς ταξιδεύει τακτικά στην Ισπανία, όπου έχει και ένα σπίτι στη Μαρμπέγια. Ο Σέρβος πέρασε λίγες ημέρες εκεί στα τέλη Δεκεμβρίου και στις αρχές Ιανουαρίου, κάνοντας μάλιστα και κάποιες προπονήσεις εκεί, ενόψει της… αποτυχημένης προσπάθειας του, να αγωνιστεί στο Australian Open.
ΠΗΓΗ newsit.gr