Επικαιρότητα Συνεντεύξεις

Ο αγαπημένος τραγουδιστής της Κρήτης Μάνος Κοκολάκης στον Υδρόγειο 106,9

Ο αγαπημένος τραγουδιστής της Κρήτης Μάνος Κοκολάκης στον Υδρόγειο 106,9

Ο αγαπημένος τραγουδιστής της Κρήτης Μάνος Κοκολάκης ήρθε στον Υδρόγειο 106,9 λίγο πριν την έναρξη του BOFOR music stage , το οποίο ανοίγει ξανά τις πόρτες του τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας σήμερα Παρασκευή 30/7 και κάθε Παρασκευή  και Σάββατο !!!

Με ένα ανανεωμένο πρόγραμμα και ένα ανανεωμένο BOFOR με τον Μάνο Κοκολάκη φυσικά ! Μαζί του η Ρίτσα Γιαννακουδάκη και η Αννα Μαρία Βίλα !

Εν όψη Music Fridays στα νέα στούντιο του σταθμού βρέθηκαν και οι μουσικοί που πλαισίωσαν τον καλλιτέχνη ο οποίος  τραγούδησε live για όλους τους ακροατές μας στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Παπαδοπουλου !!!

Δεν δίστασε να μας πει και ένα ρεφραίν από το νέο του τραγούδι που σύντομα θα κυκλοφορήσει από την Panik records !!!

Ακούστε όλη την συνέντευξη και το live εδώ :

Δείτε στιγμές από τον ερχομό του στα Νέα studios του Υδρόγειος 106,9

Ο αγαπημένος τραγουδιστής της Κρήτης Μάνος Κοκολάκης στον Υδρόγειο 106,9έ

Ο αγαπημένος τραγουδιστής της Κρήτης Μάνος Κοκολάκης στον Υδρόγειο 106,9 Ο αγαπημένος τραγουδιστής της Κρήτης Μάνος Κοκολάκης στον Υδρόγειο 106,9 Ο αγαπημένος τραγουδιστής της Κρήτης Μάνος Κοκολάκης στον Υδρόγειο 106,9Ο αγαπημένος τραγουδιστής της Κρήτης Μάνος Κοκολάκης στον Υδρόγειο 106,9 Ο αγαπημένος τραγουδιστής της Κρήτης Μάνος Κοκολάκης στον Υδρόγειο 106,9 Ο αγαπημένος τραγουδιστής της Κρήτης Μάνος Κοκολάκης στον Υδρόγειο 106,9 Ο αγαπημένος τραγουδιστής της Κρήτης Μάνος Κοκολάκης στον Υδρόγειο 106,9 Ο αγαπημένος τραγουδιστής της Κρήτης Μάνος Κοκολάκης στον Υδρόγειο 106,9 Ο αγαπημένος τραγουδιστής της Κρήτης Μάνος Κοκολάκης στον Υδρόγειο 106,9

Πηγή: www.1069.gr