Επικαιρότητα Συνεντεύξεις

Ο καλλιτέχνης της εβδομάδας Χρήστος Ζώτος στον Υδρόγειο 106,9

Ο καλλιτέχνης της εβδομάδας Χρήστος Ζώτος στον Υδρόγειο 106,9

Ο καλλιτέχνης της εβδομάδας Χρήστος Ζώτος μίλησε στην παραγωγό μας Κωνσταντίνα Παπαδοπούλου για το πρώτο προσωπικό άλμπουμ που μόλις κυκλοφόρησε απο την PANIK RECORDS, με τίτλο “Για σένα”.

Ένας καλλιτέχνης που γνωρίσαμε καλύτερα μέσ’ απ’ την μικρή οθόνη κμε την συμμετοχή του στο ‘just the 2 of us” στο πλευρό της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Μέσα από 16 tracks, που υπογράφουν επιτυχημένοι συντελεστές, ο Χρήστος Ζώτος ξεδιπλώνει το μουσικό και το ερμηνευτικό πάθος του, τόσο με φρέσκα λαϊκά και pop ακούσματα όσο και με δυναμικές μπαλάντες.

Ήδη, το πρώτο single από το άλμπουμ, το «Όλα Καλά», που συνοδεύεται από ένα ανατρεπτικό music video – υπερπαραγωγή, έχει αγαπηθεί από το κοινό και ξεχωρίσει στο ραδιοφωνικό airplay και στο YouTube.

Στο άλμπουμ περιλαμβάνονται και οι παλιότερες επιτυχίες του Χρήστου Ζώτου, τραγούδια όπως τα «Δεν Σε Θέλω Άλλο», «Μαζί Σου Χορεύω», «Βραδινές Προσευχές», «Κλαις», «Δεν Θα Μπορέσω» και «Χωρίς Εσένα».

Ο  Χρήστος  Ζώτος  ο οποίος αυτή την περίοδο εμφανίζεται στο «YTON» δίπλα στον Νίκο Βέρτη, αλλά και με εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα ( Αν είναι εφικτό) ανάμεσα τους και η Κρήτη μας.

Ακούστε τον:

Ακούστε την συνέντευξη που έδωσε ο καλλιτέχνης στην δική μας Κωνσταντίνα Παπαδοπούλου:

Πηγή: 1069.gr