Ελληνική Πολιτική Επικαιρότητα Κυβέρνηση

Ο Τσίπρας έκανε πρόταση στη Λίνα Νικολακοπούλου για το Δήμο Αθηναίων

Ο Τσίπρας έκανε πρόταση στη Λίνα Νικολακοπούλου για το Δήμο Αθηναίων

Το αδιέξοδο ΣΥΡΙΖΑ για την υποψηφιότητα στο Δήμο Αθηναίων συνεχίζεται με τα πράγματα να δυσκολεύουν αρκετά όσο πλησιάζουμε προς τις κάλπες.

Συνεχίζεται η δυστοκία στην εξεύρεση υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ για τον πρώτο δήμο της χώρας.

Η υποψηφιότητα του υφυπουργού Εργασίας Ν. Ηλιόπουλου εκτιμάται ότι έχει αποδυναμωθεί, αν και παραμένει πάντοτε στο τραπέζι, ως λύση ανάγκης.

Το θέμα χειρίζεται πλέον ο Αλ. Τσίπρας, ο οποίος αναζητά ένα πρόσωπο το οποίο να μην είναι «στενά πολιτικό». Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr, το προηγούμενο διάστημα έγινε πρόταση στη γνωστή στιχουργό Λίνα Νικολακοπούλου, η οποία έχει γράψει πάρα πολλά τραγούδια-επιτυχίες, μελοποιημένα από πολύ γνωστούς συνθέτες, η οποία ωστόσο έχει σοβαρές επιφυλάξεις, αφού όπως λέει δεν θέλει να σταματήσει την καλλιτεχνική της δημιουργία.

LINA

Εναλλακτικά συζητούνται και άλλα ονόματα. Ανάμεσά τους Έλληνας πολεοδόμος, ο οποίος είναι και μέλος Δ.Σ. Οργανισμού ανάπλασης της Αθήνας, αλλά ζει στο εξωτερικό, αν και Αθηναίος.

Πάντως οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο θέμα αυτό θα πρέπει να αναμένονται εξελίξεις μετά την ομιλία του Αλ. Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη.

newsbomb.gr