Ελλάδα Επικαιρότητα

Πάτρα – Κορονοϊός: Γέννησε και χαροπαλεύει ανεμβολίαστη μητέρα – Κρίσιμες οι επόμενες ώρες

Πάτρα – Κορονοϊός: Γέννησε και χαροπαλεύει ανεμβολίαστη μητέρα – Κρίσιμες οι επόμενες ώρες

Στο κόκκινο η αγωνία στην Πάτρα για τη ζωή 32χρονης λεχώνας που έφερε στον κόσμο με καισαρική του αγγελούδι της. Ο κορονοϊός την έστειλε στην εντατική…

Συγκίνηση για τη μάχη της νεαρής μητέρας που ακόμα δεν έχει καταφέρει να χαρεί τη γέννηση του παιδιού της. Η γυναίκα έφερε στον κόσμο με καισαρική το βρέφος, όμως η ίδια μεταφέρθηκε στην εντατική, όπου οι γιατροί δίνουν μεγάλη μάχη να την κρατήσουν στη ζωή.

Πιο αναλυτικά, σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» μια 32χρονη γυναίκα από την Πάτρα, η οποία νοσεί με κορονοϊό. Η γυναίκα ήταν έγκυος, η κρισιμότητα της κατάστασής της όμως επέβαλε στους γιατρούς να προχωρήσουν άμεσα σε καισαρική τομή, τόσο για την υγεία της ίδιας, όσο και του μωρού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα δεν έχει κάνει το εμβόλιο, ενώ αντιμετωπίζει και υποκείμενο νόσημα. Το νεογνό είναι καλά στην υγεία του και μέχρι τώρα, όλοι οι έλεγχοι που έχουν γίνει το εμφανίζουν αρνητικό στον κορονοϊό.

Αμέσως μετά το τέλος της καισαρικής τομής, η 32χρονη μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση. Το μωράκι νοσηλευέται στη Μονάδα Νεογνών.
ΠΗΓΗ newsit.gr