Επικαιρότητα Σύριζα

Πολάκης για Σταθάκη: «Είναι θεατρίνος» – Πυρά μετά την αποχώρησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ

Δικογραφία από την Αντιτρομοκρατική για 39χρονο Αιγύπτιο στα Χανιά – Στήριζε το ένοπλο τμήμα της Χαμάς

«Πυρά» κατά του Γιώργου Σταθάκη εξαπέλυσε σήμερα (8.11.23) ο Παύλος Πολάκης, μέσω ανάρτησής του στο Διαδίκτυο, στην οποίαν τον χαρακτηρίζει «θεατρίνο». 

Νωρίτερα σήμερα, ο Γιώργος Σταθάκης ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Παύλος Πολάκης σχολίασε την αποχώρησή του γράφοντας στο Facebook:

«Επειδή είμαι ανάμεσα σε δυο χειρουργεία και αντί άλλης απάντησης μέχρι την Κυριακή, σε ένα δακρύβρεχτο άρθρο που είδα στο News 24/7 βγάζω τους στίχους ενός τραγουδιού που κολλάνε καποιοι στην περίσταση και κάνω δυο ερωτήσεις στον Γιώργο που φεύγει…

1) ποιος ήταν συγγραφέας του κυβερνητικού προγράμματος το 2021 και το παρουσίασε στην προγραμματική συνδιάσκεψη;; Άρα σε ποιον κανείς κριτική για το πρόγραμμα;; Η ΑΛΗΘΕΙΑ ειναι ακριβώς αντίθετη από αυτά που γράφεις!!

2) Αυτά που λες στο κείμενο, στις 18-19 Φεβρουαρίου φέτος, που έπαιρνες τηλέφωνα και απαιτούσες να πετάξουν κάποιον από το ψηφοδέλτιο τα είχες καταλάβει και τότε ή μετά σου ήρθε η φώτιση;

Υγ. στους επαναλαμβανόμενους άθλιους χαρακτηρισμούς σε μένα και άλλους δεν θα απαντήσω τώρα, όχι γιατί δεν μπορώ να σε βάλω όπως πρέπει στη θέση σου, αλλά γιατί είναι προφανές πως το μόνο που θέλετε μετά την ήττα σας στις εκλογές για πρόεδρο είναι να κάνετε κακό στο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ! Τόσοι είστε».

Πολάκης για Σταθάκη: «Είναι θεατρίνος» – Πυρά μετά την αποχώρησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ