Επικαιρότητα Κορωνοΐός

Ψυρρή: Χαμός από κόσμο – «Ντου» της αστυνομίας με πρόστιμα (video)

Οι 9 συνήθειες που μειώνουν τις πιθανότητες θανάτου από καρκίνο (εικόνες)

Δεν… κρατιούνται. Τι κι αν η Αττική βρίσκεται ακόμη σε καθεστώς σκληρού lockdown, τι κι αν το τελευταίο 24ωρο κατέγραψε 1.383 (!) νέα κρούσματα από το σύνολο των 3.080 σε όλη τη χώρα, κάποιοι είναι αμετανόητοι, με τις εικόνες από του Ψυρρή να μην θυμίζουν σε τίποτα πως έχουμε πανδημία.

Αν δεν υπήρχαν οι μάσκες στα πρόσωπά τους, τότε θα μιλούσαμε για εικόνες μιας… απλής Παρασκευής προ κορονοϊού, ωστόσο οι φωτογραφίες καταγράφηκαν από το newsit.gr σήμερα, 02 Απριλίου του 2021, λίγο μετά τις 20:00.

Εικόνες που δείχνουν εκατοντάδες άτομα να κάνουν αμέριμνα την βόλτα τους και πολλούς από αυτούς να παίρνουν take away ποτά από ανοιχτά μαγαζιά στου Ψυρρή.

Ήταν τόσος πολύς ο κόσμος που «μοιράστηκε» στα στενά, ώστε η αστυνομία κατέφθασε για να… επιβάλλει την τάξη. Δεκάδες άνδρες της ομάδας ΔΡΑΣΗ έφτασαν στην περιοχή και υπό τις οδηγίες αστυνομικού διευθυντή παρότρυναν τους πολίτες να απομακρυνθούν από τους δρόμους, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που δεν είχαν τα απαραίτητα δικαιολογητικά κι έτσι τους επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα πρόστιμα.

Δείτε τις απίστευτες εικόνες από του Ψυρρή

Ψυρρή Ψυρρή Ψυρρή Ψυρρή Ψυρρή: Χαμός από κόσμο – «Ντου» της αστυνομίας με πρόστιμα (video) Ψυρρή: Χαμός από κόσμο – «Ντου» της αστυνομίας με πρόστιμα (video)

ΠΗΓΗ