Επικαιρότητα Εσωτερική Ασφάλεια

Πυροβολισμοί στη Βούλα – Βίντεο ντοκουμέντο: Θαμώνες και εμπλεκόμενοι τρέχουν πανικόβλητοι

Πυροβολισμοί στη Βούλα – Βίντεο ντοκουμέντο: Θαμώνες και εμπλεκόμενοι τρέχουν πανικόβλητοι

Πανικόβλητοι έτρεχαν πελάτες, θαμώνες αλλά και εμπλεκόμενοι κατά το επεισόδιο με πυροβολισμούς που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, 22 Ιανουαρίου, έξω από φούρνο στην οδό Ερμού στη Βούλα.

Τρία μικρά παιδιά μέσα στον φούρνο τη στιγμή της συμπλοκής

Στο σημείο έπεσαν τουλάχιστον οκτώ πυροβολισμοί την ώρα που περίοικοι, κάτοικοι και πελάτες έτρεχαν να προστατευθούν από τα πυρά. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στον φούρνο τη στιγμή της συμπλοκής ήταν τρία παιδάκια, 13, 14 και 12 ετών τα οποία είδαν όλο το σκηνικό μπροστά στα μάτια τους και από θαύμα δεν τραυματίστηκαν ενώ, την ώρα των πυροβολισμών, ένας από τους δράστες γύρισε στα τρία παιδιά και τούς είπε ότι δε θα τα πειράξουν.

Στο βίντεο που εξασφάλισε ο Alpha, βλέπουμε τις στιγμές πανικού στην περιοχή, καθώς και έναν από τους εμπλεκόμενους – τραυματίες, να πέφτει στο οδόστρωμα.Πυροβολισμοί στη Βούλα – Βίντεο ντοκουμέντο: Θαμώνες και εμπλεκόμενοι τρέχουν πανικόβλητοιΠυροβολισμοί στη Βούλα – Βίντεο ντοκουμέντο: Θαμώνες και εμπλεκόμενοι τρέχουν πανικόβλητοιΠυροβολισμοί στη Βούλα – Βίντεο ντοκουμέντο: Θαμώνες και εμπλεκόμενοι τρέχουν πανικόβλητοιΠυροβολισμοί στη Βούλα – Βίντεο ντοκουμέντο: Θαμώνες και εμπλεκόμενοι τρέχουν πανικόβλητοι