Επικαιρότητα

“Το χτύπησα για να μην κάνει λάθος και τελικά εγώ έκανα το μεγαλύτερο”

"Το χτύπησα για να μην κάνει λάθος και τελικά εγώ έκανα το μεγαλύτερο"

Ενοχή πρότεινε ο εισαγγελέας για τον 41χρονο – Τί κατέθεσε ο ίδιος

Ενοχή και ποινή φυλάκισης 38 μηνών, πρότεινε ο εισαγγελέας για τον 41χρονο πατέρα από τη Συρία ο οποίος κατηγορείται ότι χτύπησε βίαια τον 10χρονο γιο του, στο σπίτι τους στην Αμμουδάρα.

Ο ίδιος, στην κατάθεσή του κλαίγοντας παραδέχτηκε ότι χτύπησε το ανήλικο παιδί αλλά και ότι το τελευταίο διάστημα είχαν συχνούς καυγάδες.

Όπως είπε, ο λόγος που εξοργίστηκε ήταν ότι τις τελευταίες 2-3 εβδομάδες αντιλήφθηκε ότι ο μικρός έβλεπε στον φορητό υπολογιστή υλικό ερωτικού περιεχομένου και θορυβημένος επιχείρησε να τον “συνετίσει”. Μέσα στο θυμό του έσπασε το laptop ενώ την Παρασκευή – οπότε και έγινε το περιστατικό – ο 10χρονος επέστρεψε από το σχολείο χτυπημένος.

Σύμφωνα με την κατάθεση του πατέρα, ο ίδιος ενημερώθηκε από το σχολείο, ότι ο μικρός τσακώθηκε με ένα παιδί του σχολείου γιατί – όπως του μετέφεραν – του ζήτησε να συνευρεθούν.

“Προσπάθησα να το προφυλάξω από το να κάνει ένα λάθος και εγώ έκανα το μεγαλύτερο” είπε ο 41χρονος ενώπιον του δικαστηρίου, ενώ η έδρα επιφυλάχθηκε και αναμένεται να αποσυρθεί για να εκδώσει απόφαση.