Επικαιρότητα Κόσμος

Ρωσία: «Ο Πούτιν θα έπρεπε να είχε χτυπήσει με πυρηνικά την κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ»

Ρωσία: «Ο Πούτιν θα έπρεπε να είχε χτυπήσει με πυρηνικά την κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ»

«Το Ηνωμένο Βασίλειο θα μπορούσε να.. ασπρίσει και να μετατραπεί σε μια… αρειανή ερημιά με έναν μικρό μόνο αριθμό ρωσικών χτυπημάτων. Μετά το ΝΑΤΟ θα… υποχωρούσε»
Μία ανατριχιαστική δήλωση έκανε η Ρωσίδα παρουσιάστρια της κρατικής τηλεόρασης Όλγα Σκαμπέγιεβα.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ δήλωσε ότι η Ρωσία θα έπρεπε να είχε ρίξει πυρηνικά στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ αφού οι μεγαλύτεροι ηγέτες βρίσκονται στη Βρετανία για την κηδεία.

«Θα έπρεπε να το είχαμε κάνει σήμερα»
Η Σκαμπέγιεβα, ιδιαίτερα αγαπητή του προέδρου Βαλντιμίρ Πούτιν και παντρεμένη με Ρώσο πολιτικό, έκανε την ανατριχιαστική δήλωση το βράδυ της Δευτέρας, λίγες ώρες μετά την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ.

Η 37χρονη δημοσιογράφος μιλούσε με καλεσμένους για το πότε και πού θα μπορούσε η χώρα της να χρησιμοποιήσει τα πυρηνικά της όταν είπε: «Θα έπρεπε να το είχαμε κάνει σήμερα, οι καλύτεροι άνθρωποι βρίσκονται στη Βρετανία για την κηδεία».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα, που έφερε στο φως η Daily Mail:

«Γιατί να βομβαρδίσουμε την Ουκρανία ή τη Γερμανία όταν υπάρχει η Βρετανία;»
Η Ρωσίδα δημοσιογράφος έκανε το συγκεκριμένο σχόλιο απαντώντας στον καλεσμένο Andrey Gurulev, στρατηγό εν αποστρατεία και νυν βουλευτή, ο οποίος απέρριψε τους ισχυρισμούς ότι η Ρωσία θα χτυπήσει την Ουκρανία.

«Έχουμε πολλούς στόχους» είπε ο Ρώσος στρατηγός. Και συμπλήρωσε: «Γιατί να βομβαρδίσουμε την Ουκρανία ή τη Γερμανία όταν υπάρχει η Βρετανία -η ρίζα του κακού;».

Το Ηνωμένο Βασίλειο θα μπορούσε να «ασπρίσει» και να μετατραπεί σε μια «αρειανή ερημιά» με έναν μικρό μόνο αριθμό ρωσικών χτυπημάτων, είπε, και μετά το ΝΑΤΟ θα «υποχωρούσε».
ΠΗΓΗ in.gr