Επικαιρότητα Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Σακελλαροπούλου: Αντάλλαξε ευχές με προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και της ελληνικής κοινότητας στην Οδησσό

Με ποιους επικοινώνησε για ευχές η Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Ευχές με το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων των ποντοπόρων πλοίων και εκπροσώπους της ελληνικής κοινότητας στην Οδησσό αντάλλαξε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Η κ.  Σακελλαροπούλου επικοινώνησε τηλεφωνικά με τους επικεφαλής των επιτηρητικών φυλακίων Κήπων, Φαρμακονησίου και Οθωνών, τους κυβερνήτες της φρεγάτας «Σαλαμίς» και του περιπολικού κατευθυνόμενων βλημάτων «Καραθανάσης», που επιχειρούν στο Αιγαίο και στην ανατολική Μεσόγειο, τους επικεφαλής της 133 Σμηναρχίας Μάχης στο Καστέλι Κρήτης και της 135 Σμηναρχίας Μάχης στη Σκύρο, καθώς και με τους κυβερνήτες του περιπολικού ανοιχτής θαλάσσης Λιμενικού Σώματος «090», που εκτελεί αποστολή επιτήρησης στη θαλάσσια περιοχή της Σάμου, και του παράκτιου περιπολικού Λιμενικού Σώματος «930», που συμμετέχει στην ευρωπαϊκή επιχείρηση «Themis» στη Σαρδηνία.

Τους ευχαρίστησε για την αφοσίωσή τους

Η κυρία Σακελλαροπούλου ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά και τους ευχαρίστησε για την αφοσίωση με την οποία εκτελούν την αποστολή τους. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας επικοινώνησε, επίσης, με τους πλοιάρχους των ελληνικών ποντοπόρων πλοίων «MARAN ATLAS» και «PEGASUS», που πλέουν στον Ινδικό Ωκεανό, και τους ευχήθηκε καλή χρονιά με ήρεμες θάλασσες. Τέλος, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνομίλησε με εκπροσώπους της ελληνικής κοινότητας στην Οδησσό, τους ευχήθηκε καλή δύναμη και εξέφρασε την ελπίδα το νέο έτος να φέρει το τέλος του αιματηρού πολέμου στη χώρα τους.