Επικαιρότητα Τηλεόραση

Σασμός – Spoiler: Σήμερα η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα – Συλλαμβάνεται ο Μαθιός

Έρχονται συγκλονιστικές εξελίξεις – Δείτε preview του σημερινού επεισοδίου

Λίγες ώρες έμειναν για την πρεμιέρα του β’ κύκλου του Σασμού. Στις 21:00 η αγαπημένη τηλεοπτική σειρά επιστρέφει στις οθόνες μας, με τις εξελίξεις να αναμένονται συγκλονιστικές. Η νέα σεζόν βρίσκει τους βασικούς ήρωες της σειράς με νέες προκλήσεις, συναισθηματικές και προσωπικές, νέες αφίξεις, καινούργιους ρόλους και ισχυρά διλήμματα.

Στο σημερινό επεισόδιο ο φόνος του Άγγελου τα ανατρέπει όλα και ο γάμος που όλοι περίμεναν, καταρρέει. Η σύλληψη του Μαθιού πέφτει σαν κεραυνός στην εκκλησία, όπου η Βασιλική περιμένει με το νυφικό της.

Σασμός

Η Αργυρώ, ο Σταύρος κι ο μικρός Πετράκης έρχονται εσπευσμένα στο χωριό όπου βρίσκουν την Άσπα να θρηνεί τον Άγγελο. Η γιαγιά Ειρήνη χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια της μετά την απώλεια και του τελευταίου εγγονού της.

Ο Αντώνης ανακρίνει τον Μαθιό για τον φόνο του Άγγελου. Καθώς η Μαρίνα προσπαθεί να επιβεβαιώσει με τον Αντώνη την εμπλοκή του Μαθιού στο στυγερό έγκλημα, η Αργυρώ ακούει και πάλι το όνομα Σταματάκης δίπλα στη λέξη φονιάς. Η Καλλιόπη από την άλλη εξομολογείται στον Αστέρη ότι δεν το έκανε ο Μαθιός. Το μεγάλο μυστικό, όμως αυτή τη φορά, βρίσκεται στα χέρια του παπα Μιχάλη… Ο άνθρωπος που καλύπτει θα αλλάξει για πάντα τον Σασμό.

(δείτε εδώ όλους τους νέους ηθοποιούς που μπαίνουν στη σειρά)

Ο Σασμός θα προβάλλεται Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00