Ελλάδα Επικαιρότητα

Στο χειρουργείο ο διευθυντής του Γυμνασίου στην Κυψέλη που μαχαίρωσε ο Γεωργιανός εξωσχολικός

Την απόφαση να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ο διευθυντής του 41ου Γυμνασίου Αθηνών που μαχαιρώθηκε από 19χρονο Γεωργιανό, στο γυμνάσιο της Κυψέλης, πήραν οι θεράποντες γιατροί του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η εγχείρηση του διευθυντή του γυμνασίου της Κυψέλης ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 18.00 το απόγευμα της Τετάρτης (27/3/24), με τον 60χρονο να υποβάλλεται σε αποκατάσταση των τραυμάτων που είχε υποστεί σε ζωτικά του όργανα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 60χρονος εκπαιδευτικός είχε δύσκολη νύχτα κατά τη νοσηλεία του στο Γενικό Νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» με έντονους πόνους στο σημείο που δέχτηκε το χτύπημα από το μαχαίρι του δράστη.

Η επιδείνωση της υγείας του οδήγησε τους γιατρούς του στην απόφαση να υποβληθεί εκ νέου σήμερα το πρωί σε αξονική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν ότι η βλάβη που έχει υποστεί από το μαχαίρι πρέπει να αντιμετωπιστεί χειρουργικά.

Υπενθυμίζεται ότι ο διευθυντής του σχολείου δέχτηκε μαχαιριά στη δεξιά πλευρά της κοιλιακής του χώρας στην προσπάθεια του να ακινητοποιήσει τον 19χρονο που μπούκαρε μέσα στο σχολείο χτυπώντας με σφυρί στο κεφάλι μαθητή της Β’ Γυμνασίου.

ΠΗΓΗ newsit.gr