Επικαιρότητα Τηλεόραση

Survivor: O Oρέστης Τσανγκ είχε αποχωρήσει και επέστρεψε στο παιχνίδι λόγω του τροχαίου (βίντεο)

ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ «ΜΑΧΗΤΕΣ» ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΑΛΙΑΡΑΣ

Τα πάνω κάτω έφερε το σοβαρό τροχαίο στον Άγιο Δομήνικο καθώς ο έτοιμος προς αποχώρηση Ορέστης Τσανγκ δεν αποχώρησε τελικώς λόγω του γεγονότος.

Πριν ακυρωθεί η τελευταία ψηφοφορία του Survivor εξαιτίας του τροχαίου ατυχήματος της ομάδας των Μαχητών, ο Ορέστης Τσάνγκ, η Ελισάβετ, ο Πάνος και η Σάρα ήταν υποψήφιοι για αποχώρηση. Φυσικά μετά το δυσάρεστο συμβάν, κανείς τους δεν αποχώρησε.

Σύμφωνα όμως με την εκπομπή “Happy Day”, ο Ορέστης Τσανγκ ήταν εκείνος που είχε αποχωρήσει μετά την ψηφοφορία, αλλά δεν έφυγε ποτέ λόγω του τροχαίου.

Μάλιστα, μετά το συμβάν, το επεισόδιο με το συμβούλιο του νησιού ξαναγυρίστηκε, προκειμένου να ανακοινωθεί στους παίκτες ότι ακυρώνεται η ψηφοφορία.

//www.youtube.com/watch?v=azvjLh_qXYA

«Ίσως να αισθάνομαι καλύτερα στην άλλη ομάδα και το γεγονός ότι τα παιδιά με ψήφισαν σίγουρα θα με κάνει να αισθάνομαι καλύτερα στην άλλη ομάδα».
Από σήμερα το βράδυ ο Γιάννης Σπαλιάρας βρίσκεται στους Μαχητές του Survivor και όπως είναι φυσικό υπάρχουν αντιδράσεις από τον ίδιο.

Οι Διάσημοι έστειλαν τον Γιάννη Σπαλιάρα στους Μαχητές!

«Ήταν κάτι που σκεφτόμουν γιατί και στην ασυλία είχα πάρει αρκετές ψήφους, οπότε είναι κάτι που το είχα μέσα στο μυαλό μου. Περιμένω να προσαρμοστώ με τα νέα δεδομένα τώρα και την καινούργια μου ομάδα. Μου αρέσει και το μπλε, το προτιμάω από το κόκκινο και τα παιδιά φαίνεται ότι έχουν πολύ αληθινές σχέσεις μεταξύ τους, πιθανόν να ταιριάζω καλύτερα. Θα δείξει… Το ότι με ψήφισαν σίγουρα δεν με κάνει χαρούμενο, αλλά μου αρέσουν οι προκλήσεις και το θεωρώ πρόκληση να αλλάξω ομάδα. Ίσως να αισθάνομαι καλύτερα στην άλλη ομάδα και το γεγονός ότι τα παιδιά με ψήφισαν σίγουρα θα με κάνει να αισθάνομαι καλύτερα στην άλλη ομάδα», είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας στο συμβούλιο του νησιού.

//www.youtube.com/watch?v=rD85P6Url3E

Στο τρέιλερ του επεισοδίου της Τρίτης 4 Απριλίου βλέπουμε τον Γιάννη Σπαλιάρα να καρφώνει τους πρώην συμπαίκτες του, ενώ υπάρχουν και αντιδράσεις από την ομάδα των Διασήμων. «Οι δικές μας οι φιλίες είναι λίγο λυκοφιλίες σε αυτό το χώρο, δυστυχώς. Κάποια πράγματα με τον τρόπο που λειτουργούνε στην ομάδα των Survivors δεν μου άρεσαν», είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας.

//www.youtube.com/watch?v=5i_iwjqbHq4
.
.
.
1069.gr