Αστυνομικά Επικαιρότητα

Συμπλοκή με πυροβολισμούς στον Άγιο Παντελεήμονα – Ένας τραυματίας

Συμπλοκή με πυροβολισμούς στον Άγιο Παντελεήμονα – Ένας τραυματίας

Αιματηρό επεισόδιο στον Άγιο Παντελεήμονα. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για πυροβολισμούς ανάμεσα σε ομάδες Ρομά και αλλοδαπών. Καταδίωξη από την ΕΛ.ΑΣ. στον Κηφισό, μπλοκαρισμένη η Εθνική Οδός!

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. από συμπλοκή με πυροβολισμούς που φαίνεται πως ξέσπασε στον Άγιο Παντελεήμονα το μεσημέρι της Δευτέρας (19.10.2020).

Είναι άγνωστο ακόμα τι προκάλεσε το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς στον Άγιο Παντελεήμονα. Ένας άνθρωπος έχει τραυματιστεί στο πόδι και μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στον Ερυθρό Σταυρό.

Όλα έγιναν στη συμβολή των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Αγίου Μελετίου.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η συμπλοκή στον Άγιο Παντελεήμονα έγινε ανάμεσα σε ομάδες Ρομά και αλλοδαπών. Από την ανταλλαγή πυροβολισμών τραυματίστηκε στο πόδι ένας πολίτης, που εκείνη την ώρα έτυχε να περνάει από το σημείο!

Μετά την ανταλλαγή πυροβολισμών και ενώ είχε κληθεί η αστυνομία, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή και ξεκίνησε καταδίωξη από αστυνομικούς που κατέληξε στον Κηφισό.

Λίγο αργότερα, σημειώθηκε σύγκρουση στην εθνική οδό ενός αυτοκινήτου με τρεις μοτοσικλέτες της ΔΙΑΣ. Κατά πάσα πιθανότητα το αυτοκίνητο ανήκει στους δράστες.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου