Επικαιρότητα Κόσμος

Τουρκία: Απασφάλισε ο Ερντογάν κατά του Ισραήλ – «Έρχεται ο θάνατός του»

Τουρκία: Απασφάλισε ο Ερντογάν κατά του Ισραήλ – «Έρχεται ο θάνατός του»

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απασφάλισε, έστρεψε το όπλο του κατά του Ισραήλ και ο πρόεδρος της Τουρκίας άρχισε τις βολές κατά ριπάς εναντίον της χώρας της Μέσης Ανατολής και του πρωθυπουργού, Μπέντζαμιν Νετανιάχου.

O πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, εξαπέλυσε άνευ προηγουμένου επίθεση κατά του Ισραήλ μιλώντας χθες (15.11.2023) ενώπιον μελών του κόμματός του, ΑΚΡ, το χαρακτήρισε «κράτος – τρομοκράτη» που διαπράττει εγκλήματα πολέμου και παραβιάζει το Διεθνές Δίκαιο στη Γάζα.

Η επίθεση του προέδρου της Τουρκίας κατά του Ισραήλ και του Μπέντζαμιν Νετανιάχου έφτασε στην κορύφωσή της λίγο αργότερα.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απευθύνθηκε στον Μπέντζαμιν Νετανιάχου και τον κάλεσε να απαντήσει αν το Τελ Αβίβ διαθέτει πυρηνικές βόμβες.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας είπε σε ένα πραγματικό παραλήρημα: «Tώρα από εδώ, απευθύνομαι στον Νετανιάχου! Διαθέτεις ατομική βόμβα ή όχι; Αν βαστάς, ανακοίνωσέ το. Εϊ Ισραήλ! Εσύ έχεις ατομική- πυρηνική βόμβα και απειλείς με αυτήν! Εμείς αυτά τα ξέρουμε, όμως έρχεται ο θάνατός σου! Όσες ατομικές βόμβες και να έχεις, οτιδήποτε και να έχεις… φεύγεις».

ΠΗΓΗ newsit.gr