Επικαιρότητα Κοινωνία

Τραγωδία Χαλάνδρι: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του 4χρονου Βασιλάκη

Τραγωδία Χαλάνδρι: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του 4χρονου Βασιλάκη
Το πρωί της Κυριακής (07/04), η σύζυγος του 27χρονου και μητέρα του παιδιού, πήγε στο σπίτι μαζί με την αδελφή της και βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.

Στο νεκροταφείο της Παλλήνης γράφτηκε το μεσημέρι της Τρίτης, 9 Απριλίου, ο επίλογος της οικογενειακής τραγωδίας στο Χαλάνδρι με θύμα ένα τετράχρονο αγγελούδι, τη ζωή του οποίου αφαίρεσε την περασμένη Κυριακή (7/4) ο ίδιος του ο πατέρας ο οποίος και στην συνέχεια αυτοκτόνησε με μια κυνηγετική καραμπίνα.

Η θλίψη στα πρόσωπα των συγγενών, που από νωρίς την Τρίτη βρέθηκαν στο νεκροταφείο της Παλλήνης, δεν μπορούσαν να περιγραφούν με λέξεις. Τραγικές φιγούρες η μητέρα του 4χρονου αδικοχαμένου παιδιού και η μητέρα του δράστη και αυτόχειρα.

Η 21χρονη μητέρα και εν διαστάσει σύζυγος του 27χρονου, ήταν – σύμφωνα με όσους παρευρέθηκαν στην κηδεία – σε κατάσταση σοκ, με τους συγγενείς και τους φίλους να προσπαθούν να της συμπαρασταθούν. Ωστόσο, δεν άντεξε τη συγκίνηση και λιποθύμησε με αποτέλεσμα να μπει μέσα στον χώρο του κοιμητηρίου ένα αυτοκίνητο για να την παραλάβει.

nekrotafio.jpg