Ελλάδα Επικαιρότητα

Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη για μαστροπεία o μετρ που την προσκάλεσε στο πάρτι

Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη για μαστροπεία o μετρ που την προσκάλεσε στο πάρτι

Συνελήφθη ένας από τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση του ομαδικού βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο δικηγόρος της 24χρονης Γεωργίας μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Όπως είπε ο δικηγόρος Θανάσης Ζιώγας, την Παρασκευή κατέθεσε ο άνθρωπος που προσκάλεσε τη Γεωργία στο πάρτι και τόνισε πως συνελήφθη για μαστροπεία. Σημειώνεται πως παράλληλα με την υπόθεση βιασμού η εισαγγελία Θεσσαλονίκης διεξάγει έρευνα για κύκλωμα μαστροπείας, καθώς καταθέσεις μαρτύρων κάνουν λόγο για εκδιδόμενες γυναίκες στο πάρτι του ξενοδοχείου.

Σημείωσε πως κατασχέθηκαν επίσης το τηλέφωνο και το λάπτοπ του κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας.

Μίλησε για το θάρρος της Γεωργίας που όπως είπε κατέθεσε για τέταρτη φορά για τα «όσα κτηνώδη» έζησε στη σουίτα: «Επιβεβαίωσε την ιατροδικαστική έκθεση που αποτυπώνει βία στην Γεωργία, το κατέθεσε και υπάρχει πλήρη ταύτιση με τα ευρήματα της ιατροδικαστική έκθεση. Ό,τι κατέθεσε αποδεικνύεται και από τα μηνύματα και τις κλήσεις που έκανε μέσω του τηλεφώνου της, αυτά τα οποία κατέθεσε περί της ώρας που πήγε, έφυγε, και επέστρεψε στο πάρτι αλλά και της πρόσκλησης που έλαβε».
Σημείωσε πως κλειδί στην υπόθεση αποτελούν οι τοξικολογικές εξετάσεις της Γεωργίας: «Αυτό που απομένει όπως είπε είναι τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, για να επικυρώσει την ιατροδικαστική έκθεση. Τότε θα αλλάξει η κατηγορία και θα ανοίξουν δυο δρόμοι: Αυτός της φυλακής για τους υπαίτιους και αυτός της ζωής για την Γεωργία. Είδε των ζωή κατάματα ζήτησε την βοήθεια από την κοινωνία και το πέτυχε. Είναι το κορίτσι του καθενός, του δικού μας σπιτιού», δήλωσε.

Για την αποστολή των εξετάσεων στη Γενεύη, σημείωσε πως η εντολή δόθηκε από την ανάκριση. Στις τοξικολογικές εξετάσεις, όπως είπε ενδεχομένως να βρεθεί υπνωτική ουσία από το ποτό το οποίο προσφέρθηκε στη Γεωργία: «Με το χάπι αυτό δεν καταλαβαίνεις καθόλου τι σου γίνεται ούτε μπορείς να αντιδράσεις και δεν θυμάσαι τίποτα».

ΠΗΓΗ newsit.gr