Επικαιρότητα

Βίντεο: Ρωσικό βομβαρδιστικό Su-34 «εξαέρωσε» τον ηγέτη της οργάνωσης αλ Νούσρα έξω από το Χαλέπι!

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ

Την μεγαλύτερη μέχρι σήμερα επιτυχία σε επίπεδο εξόντωσης στελεχών των τρομοκρατικών ισλαμιστικών οργανώσεων είχε η ρωσική Αεροπορία στις χθεσινές επιδρομές της (διαβάστε σχετικά εδώ)περίχωρα του Χαλεπίου: Οπως παραδέχθηκαν οι ισλαμιστές ο ηγέτης της αλ Νούσρα, της μεγαλύτερης οργάνωσης ισλαμιστών μετά από το ISIS στην Συρία, σκοτώθηκε σε αεροπορική επιδρομή!

Ο στρατιωτικός διοικητής του άλλοτε βραχίονα της αλ Κάιντα στη Συρία, γνωστός με το ψευδώνυμο Αμπού Όμαρ Σαρακέμπ, σκοτώθηκε σε μια αγροτική περιοχή του Χαλεπιού, όταν ρωσικές ειδικές δυνάμεις κατάφεραν να προσεγγίσουν και να καταδείξουν το κτίριο στο οποίο βρισκοταν, μία ημιαγροτική περιοχή στα περίχωρα του Χαλεπίου.

Οι JTAC της ρωσικής Αεροπορίας, “φώτισαν” με ακτίνα λέηζερ το οίκημα στο οποίο είχε μπει πριν από μία ώρα ο Αμπού Όμαρ Σαρακέμπ και τα υπόλοιπα τα ανέλαβε μία βόμβα των 500 λιβρών, με συλλογή κατεύθυνσης λέηζερ, η οποία κονιορτοποίησε το οίκημα (βλέπε πρώτο βίντεο) σκοτώντας τον ηγέτη της αλ Νούσρα και μία ομάδα επιτελών του.

Μία άλλη εκδοχή είναι ότι ανιχνεύθηκε το δορυφορικό τηλέφωνό του και οι χειριστές του Su-34 που έριξαν την βόμβα συντόνισαν στο σημείο εκπομπής με το GPS της βόμβας επιτυγχάνοντας απ’ευθείας πλήγμα.

Πρίν λίγο με ανακοίνωσή της η οργάνωση Μέτωπο Κατάκτησης της Συρίας (Τζαμπχάτ Φάταχ αλ Σαμ, το πρώην Μέτωπο Υποστήριξης των Επαναστατών της Συρίας, ή Τζαμπχάτ αλ Νούσρα) παραδέχθηκαν ότι ο Αμπού Όμαρ Σαρακέμπ, ήταν νεκρός…

Ο συγκεκριμένος ισλαμιστής ήταν ο πρωταγωνιστής της συμμαχίας με το ISIS και της εικονικής, έστω, “διάρρηξης” των σχέσεων με την αλ Κάϊντα

//www.youtube.com/watch?v=QHameg-e5OQ
//www.youtube.com/watch?v=WCi0XvEAloI

Πηγή:Pronews