Διεθνή Επικαιρότητα

Βρετανία: Διακόπηκε η τηλεμαχία Τρας, Σούνακ – Κατέρρευσε η παρουσιάστρια

Τουρκία: Βγάζει νέο γεωτρύπανο στη Μεσόγειο στις 9 Αυγούστου

Η παρουσιάστρια Kate McCann λιποθύμισε την ώρα του debate στη Μ. Βρετανία

Βρετανία: Διακόπηκε η τηλεμαχία Τρας, Σούνακ – Κατέρρευσε η παρουσιάστρια

Η αποψινή τηλεμαχία για την ηγεσία του Συντηρητικού Κόμματος της Μ. Βρετανίας μεταξύ της Λιζ Τρας και του Ρίσι Σούνακ, που διοργάνωναν το Talk TV και η εφημερίδα Sun, διακόπηκε μετά από έναν δυνατό θόρυβο που ακούστηκε στο στούντιο.

Ο τηλεοπτικός φακός εστίασε στη Λιζ Τρας η οποία αναφώνησε «Ω Θεέ μου» πιάνοντας με τα δύο χέρια το πρόσωπό της φανερά τρομοκρατημένη και στη συνέχεια η ροή του προγράμματος διακόπηκε.

«Λυπούμαστε για τη διακοπή του προγράμματος», ανέφερε το μήνυμα στην οθόνη.

Βρετανία: Διακόπηκε η τηλεμαχία Τρας, Σούνακ – Κατέρρευσε η παρουσιάστρια-1

Σύμφωνα με την ενημέρωση του τηλεοπτικού σταθμού, την ώρα του debate λιποθύμησε η παρουσιάστρια Kate McCann, η οποία σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες είναι καλά στην υγεία της, αφού έλαβε την απαραίτητη ιατρική βοήθεια. Tο debate ωστόσο δεν θα συνεχιστεί απόψε.

https://twitter.com/richardgaisford/status/1551984725870403585?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1551984725870403585%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.kathimerini.gr%2Fworld%2F561974383%2Fvretania-diakopike-i-tilemachia-tras-soynak-katerreyse-i-paroysiastria%2F

Τρας και Σούνακ παρέμειναν στο στούντιο και συνομίλησαν με το κοινό.

Λίγο αργότερα η Τρας δήλωσε ανακουφισμένη ακούγωντας τα νέα για την υγεία της McCann.

Η McCann θα εμφανιζόταν δίπλα στον πολιτικό συντάκτη της Sun, Χάρι Κόουλ, αλλά εκείνος βρέθηκε θετικός στον COVID-19 πριν λίγες ώρες.