Αεροπορικά Ατυχήματα Επικαιρότητα

Βρέθηκαν τα συντρίμμια του αεροπλάνου που επέβαινε ο Σάλα

Βρέθηκαν τα συντρίμμια του αεροπλάνου που επέβαινε ο Σάλα

«Oι οικογένειες του Σάλα και του Ίμποτσον έχουν ενημερωθεί από την αστυνομία και τη Δευτέρα η AAIB θα εκδώσει ανακοίνωση»

Το αεροπλάνο που μετέφερε τον Εμιλιάνο Σάλα από το Ναντ στο Κάρντιφ και κατέπεσε με συνέπεια ο ποδοσφαιριστής και ο πιλότος, Νταβίντ Ίμποτσον να θεωρούνται αγνοούμενοι βρέθηκε!

Ο Ντέιβιτ Μερνς, υπεύθυνος ερευνών με tweet έγραψε ότι «…τα συντρίμμια του αεροπλάνου βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής (3/2) από το FPV MORVEN. Όπως συμφωνήθηκε με την AAIB (σ.σ. η εταιρία ερευνών αεροπορικών δυστυχημάτων της Βρετανίας) τα συντρίμμια θα μεταφερθούν για να επιβεβαιωθεί ότι όντως ανήκουν στο αεροπλάνο…» και συνέχισε με δεύτερη ανάρτηση «…οι οικογένειες του Σάλα και του Ίμποτσον έχουν ενημερωθεί από την αστυνομία και τη Δευτέρα η AAIB θα εκδώσει ανακοίνωση…»

Παρά το γεγονός πως την προηγούμενη Πέμπτη η αστυνομία του Γκέρνσι ανακοίνωσε πως οι έρευνες για την υπόθεση του χαμένου αεροσκάφους και του Εμιλιάνο Σάλα έχουν ολοκληρωθεί, η οικογένεια του Αργεντίνου ποδοσφαιριστή συγκέντρωσε 300.000 ευρώ ώστε να ξεκινήσει ιδιωτική έρευνα αναζήτησης για τον 28χρονο ποδοσφαιριστή και τον 60χρονο πιλότο του αεροπλάνου.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της πτήσης από την Νάντη στο Κάρντιφ, το βράδυ της Δευτέρας, ο Σάλα έστελνε ηχητικά μηνύματα μέσω εφαρμογών σε φίλους και συγγενείς, όπου εξέφραζε την ανησυχία του. «Τι γίνεται παιδιά, όλα καλά; Αν δεν έχετε νέα μου σε περίπου μιάμιση ώρα… δεν ξέρω αν θα στείλουν κάποιον να με ψάξει γιατί δεν θα με βρουν…. Αρχίζω και φοβάμαι», έγραφε στο τελευταίο του μήνυμα.