Ελλάδα Επικαιρότητα

Υπόθεση Μάριου Παπαγεωργίου: Ελεύθεροι οι δύο συλληφθέντες για τη δολοφονία του

Λίφτινγκ στη «Συν-Εργασία»

Ελεύθεροι με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης δύο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα αφέθηκαν οι δύο κατηγορούμενοι, 53 και 54 ετών, μετά τις απολογίες του στον ανακριτή, για την υπόθεση της δολοφονίας και της αρπαγής του Μάριου Παπαγεωργίου.

Οι δύο κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στα δικαστήρια πολύ νωρίς το πρωί του Σαββάτου (13.5.2023) προκειμένου να απολογηθούν για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας και της αρπαγής κατά συναυτουργία μετά την απόρριψη της αίτησης που κατέθεσαν την Παρασκευή οι συνήγοροί τους περί ακυρότητας της διαδικασίας.

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν πριν από λίγες ημέρες, βάσει ενταλμάτων σύλληψης που είχε εκδώσει ο ανακριτής, καθώς φέρονται να είχαν τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον «εγκέφαλο» της συμμορίας για την μεταφορά και την εξαφάνιση του πτώματος.

Οι αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν πως τα συγκεκριμένα άτομα με τη βοήθεια συνεργών σκηνοθέτησαν ένα ταξίδι και αγόρασαν μια μεγάλη ποσότητα κάρβουνου με σκοπό να εξαφανίσουν τη σορό του Μάριου. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες στις απολογίες του και υποστήριξαν πως δεν έχουν την οποιαδήποτε εμπλοκή με τη φρικιαστική αυτή υπόθεση.

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα απολογούνται και οι δύο γιοι του καταδικασμένου «εγκεφάλου», ένας εν ενεργεία και ένας εν αποστρατεία αστυνομικός, για τις ίδιες κατηγορίες με τους κατηγορούμενους που απολογήθηκαν βάση ενταλμάτων.
ΠΗΓΗ newsit.gr