Ελλάδα Επικαιρότητα

Ζάκυνθος: Προφυλακίστηκε ο 49χρονος συζυγοκτόνος για τον φόνο της συζύγου του

Ζάκυνθος: Προφυλακίστηκε ο 49χρονος συζυγοκτόνος για τον φόνο της συζύγου του

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο 49χρονος ισχυρίστηκε στην απολογία του στον ανακριτή Ζακύνθου πως ό,τι έκανε ήταν εν βρασμώ ψυχής
Προφυλακίστηκε ο 49χρονος αλλοδαπός καθ΄ομολογία δράστης της δολοφονίας της 41χρονης συζύγου του, στο Τσιλιβή Ζακύνθου, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Στις 10:30 το πρωί της Παρασκευής, ο συζυγοκτόνος, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, πέρασε την είσοδο του δικαστικού μεγάρου Ζακύνθου για να απολογηθεί, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του Παναγιώτη Κεφαλληνό.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο 49χρονος ισχυρίστηκε πως ό,τι έκανε ήταν εν βρασμώ ψυχής. Επίσης, υποστήριξε ότι εδώ και δύο χρόνια αντιμετώπιζε ψυχιατρικά προβλήματα.

Η απολογία του 49χρονου κράτησε περίπου πέντε ώρες, αλλά τα όποια επιχειρήματα παρέθεσε δεν στάθηκαν ικανά να πείσουν εισαγγελέα και ανακριτή, με την σύμφωνη γνώμη των οποίων κρίθηκε προφυλακιστέος.

Ο 49χρονος θα μεταφερθεί την Δευτέρα σε σωφρονιστικό ίδρυμα της χώρας, όπου και θα κρατηθεί έως τη δίκη.

Συγγνώμη από τα παιδιά του ζητά ο συζυγοκτόνος
Ο καθ’ ομολογία δολοφόνος της συζύγου του, όταν οδηγήθηκε στον ανακριτή για να απολογηθεί, σε ερώτηση δημοσιογράφου αν είχε να πει κάτι, αυτός ζήτησε απλά μία «συγγνώμη» από τα παιδιά του.

Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας Ζακύνθου έχει ασκήσει σε βάρος του 49χρονου συζυγοκτόνου ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.
ΠΗΓΗ in.gr