Lifestyle

Αληθινή ερωτική ιστορία: «Ο κούριερ τρέλανε την πίσω όψη μου με το πακέτο του»!

Μπούλινγκ σε γιατρούς και νοσηλευτές σε μονάδες νεογνών

Η αληθινή ερωτική ιστορία που αγαπήσατε επέστρεψε: «Ο κούριερ τρέλανε την πίσω όψη μου με το πακέτο του» λέει η Δέσποινα!

Μια φίλη μου, η Δέσποινα, μου διηγήθηκε την παρακάτω ιστορία:

Πριν περίπου ένα μήνα, εν μέσω εξεταστικής περιόδου, είχε τόσο διάβασμα που τηλεφώνησε στη μάνα της και της είπε να της στείλει φαγητά με κάποιο κουριερ γιατί δεν είχε χρόνο να μαγειρεύει και δεν πολυγουσταρε να τρώει και από έξω. έτσι η μανά της, της είπε ότι σε τρεις-τέσσερις μέρες θα στείλει κάποια φαγητά με κουριερ ώστε να τη διευκολύνει.

Οι μέρες πέρασαν και έτσι και πράγματι μετά από τρία πρωινά, γύρω στις 11 χτύπησε το κουδούνι της δέσποινας. η φίλη μου εξαντλημένη από το πολύ διάβασμα και έχοντας τα καλοριφέρ και τη θερμάστρα στο φουλ (τότε με τα κρύα ήταν) ταράχτηκε από τον γλυκό ύπνο της. νιώθοντας όμως την ανάγκη να προλάβει το κουδούνι και μη σκεφτόμενη τι φορούσε(!) έτρεξε να ανοίξει την πόρτα…

Το παλικάρι που στεκόταν στην πόρτα από την εταιρεία κουριερ τα έχασε μόλις την είδε. το άσπρο τιραντε φανελάκι της και το γαλάζιο στρινγκ που φορούσε η δέσποινα άφηναν ελάχιστα στη φαντασία…
μόλις το συνειδητοποίησε…κόμπλαρε ” καλημέρα…συγνώμη για την εμφάνιση αλλά κοιμόμουν” δικαιολογήθηκε
” δεν πειράζει…” απάντησε ο τύπος…άλλο που δεν ήθελε.

Η δέσποινα άρχισε να απολαμβάνει αυτό το σόου που έδινε στον νεαρό. πήρε το πακέτο και το πήγε στην κουζίνα φροντίζοντας να κουνήσει τον κώλο της καθώς περπατούσε λίγο παραπάνω από το κανονικό. δεν τον έβλεπε αλλά ένιωθε τα μάτια του καρφωμένα πάνω της και αυτό της πρόσφερε απίστευτη ηδονή.

” Πρέπει να υπογράψετε σε αυτό το χαρτί” της είπε καθώς εκείνη ερχόταν.
πήρε το στυλό, ακούμπησε το χαρτί πάνω σε ένα τραπεζάκι στο χωλ και έσκυψε για να το υπογράψει. καθώς έσκυβε όμως το τιραντε μπλουζάκι της χαλάρωσε και έτσι τα βυζάκια της ξεπρόβαλλαν προς τέρψη του νεαρού ο οποίος προφανώς τα είχε “παίξει’.
παίζοντας την ανήξερη η δέσποινα συνέχισε να κοιτάει το χαρτί δίνοντας χρόνο στο παιδί να πάρει τη “δόση” του ενώ ήδη τα πρώτα υγρά άρχισαν να τρέχουν από το μουνάκι της…

Ηθελε να τον πηδήξει τρελά…να κάτσει πάνω στην ψωλή του και ναχοροπηδηξει…έσταζε καύλα…τον βασάνιζε όμως και αυτό την καύλωνε ακόμα πιο πολύ το παλικάρι θέλοντας να κερδίσει χρόνο της ζήτησε ένα ποτήρι νερό. αυτή τον προσκάλεσε μέσα και πήγε να του το φέρει. βρήκε πάλι την ευκαιρία και του χαρίσει την υπέροχη θέα του καλλίγραμμου και πεταχτού κώλου της…

Κωλαρακι από τα λίγα όμως…ακόμα και εγώ που είμαι φίλος δηλαδή…ονειρεύομαι να το ξεσκίσω…
την ώρα που του φερε το νερό, χτύπησε και το τηλέφωνο.
με μια κίνηση η δέσποινα σήκωσε το ακουστικό από το χαμηλό τραπεζάκι όπου είχε τη συσκευή…

Η κίνηση αυτή όμως ήταν ότι πρέπει για να τουρλώσει μπροστά στον ξένο τον κώλο της.
αυτός έχοντας καταγκαυλωσει και έχοντας φτάσει στο αμήν δεν άντεξε.
σκύβει στα γόνατα και αρχίζει να γλύφει τον κώλο της φίλης μου και το μουνάκι της πάνω από το στρινγκ…αυτή το απολάμβανε και δεν τον εμπόδισε ενώ δεν σταμάτησε στιγμή να μιλάει με τη μανά της στην άλλη γραμμή!

Μάλιστα κουνούσε κυκλικά τον κώλο της για να νιώσει καλύτεραa την γλώσσα του καυλωμένου νεαρού. αυτός λυσσασμένος από την καύλα την έγλειφε μανιασμένα ενώ παράλληλα ρουφούσε το μεθυστικό άρωμα γυναίκας που εξέπεμπε το καλοξυρισμένο όπως διέκρινε μουνάκι της.

Με το που έκλεισε το τηλ αποφάσισε ότι είχε παρατραβήξει το πράγμα και ζήτησε από το νεαρό να φύγει αλλιώς θα φωνάξει την αστυνομία…
αυτός σαστισμένος για αυτή την αψυχολόγητη ενέργεια…ψελλίζοντας κάτι μισολογα άνοιξε την πόρτα και έφυγε…

Νιώθοντας πιο ισχυρή και ικανοποιημένη από τον εγωισμό της η δέσποινα άναψε ένα τσιγάρο με το χαμόγελο της αλαζονικής επιτυχίας ζωγραφισμένο στο πρόσωπο.

Ερωτική ιστορία: «Το καυτό τρίο με τους κεφτέδες και τις κουκλάρες γειτόνισσές μου»!

H αληθινή ερωτική ιστορία που αγαπήσατε: «Το καυτό τρίο με τους κεφτέδες και τις κουκλάρες γειτόνισσές μου»!

«Με λένε Γιάννη και βρήκα το θάρρος να σας γράψω μια ιστορία πέρα για πέρα αληθινή, που μου συνέβηκε αρκετά χρόνια πριν. Έχω διαβάσει αρκετές ιστορίες και σκέφτηκα γιατί να μην την στείλω, τόσα χρόνια έχουν περάσει άλλωστε.

Πριν αρκετά χρόνια είχα νταραβέρια με δυο αδερφές –γυναίκες-, την μεγάλη 23 χρονών και την μικρή 20, εγώ ήμουν τότε 26 χρονών. Και τα δυο ήταν καβλίδια τεράστια, εγώ όμως γούσταρα την μικρή. Την μεγάλη την πήδαγε ένας κολλητός μου, οπότε δεν πλησίαζα, υπήρχε κώδικας μεταξύ φίλων.

Και τα δύο ήταν απίστευτα, με τουρλοτούς κώλους και η μικρή είχε κάτι βυζόμπαλα για γλύψιμο τρελό, κάτι σαν τις φωτογραφίες που βλέπω εδώ στο xlove. Εγώ προσπαθούσα να καταφέρω την μικρή. Κάναμε παρέα, με καλούσαν σπίτι τους για φαί, βγαίναμε τα βράδια.

Ήταν μια περίοδος που η μεγάλη τα είχε ψιλοσπάσει με τον κολλητό μου και με παίρνουν τηλέφωνο να πάω για φαί ένα βραδάκι και να δούμε καμιά ταινία – εδώ να πω ότι ήταν καλοκαίρι και οι γονείς τους ήταν στο χωρίο – .
Κεφτέδες μου λέει η μικρή θα κάνω, με πατάτες τηγανιτές άλλο που δεν ήθελα, τουλάχιστον θα έτρωγα καλά, το λιγότερο.

Έσκασα λοιπόν το βραδάκι κατά τις 8, χτυπάω το κουδούνι και μπαίνω μέσα. Και οι δυο τους με κάτι σορτσάκια σούπερ καφτά, και η μικρή με ένα κολλητό μπλουζάκι χωρίς σουτιέν από μέσα. Ούτε πλαστικές ούτε μαλακίες, θεϊκά βυζιά. Κάθομαι τρώμε πίνουμε τις μπυρίτσες, σκάω κυριολεκτικά και μετά την αράζουμε στον μεγάλο καναπέ μπροστά από την τηλεόραση. Και λέγαμε ιστορίες, μαλακίες γενικά, το μυαλό μου εμένα ήταν στην μικρή πως θα την κάνει η μεγάλη για ύπνο, να την πέσω στην μικρή, ήταν ιδανικό το περιβάλλον.

Βλέπαμε μια αμερικανιά, σεξοκωμοδία της πλάκας. Εκεί λοιπόν που έδειχνε και καλά μία ότι πίπωνε έναν τύπο, πετάει η μικρή την ατάκα:
– Τις καλύτερες πίπες τις κάνω εγώ, είναι το δυνατό μου σημείο.
Μένω μαλάκας. Ποτέ δεν την είχα ξανακούσει να μιλήσει έτσι. Κάγκελο κυριολεκτικά. Η μεγάλη βέβαια – την οποία την είχε κάνει χωνί ο κολλητός μου – πιο μπασμένη στα πράγματα δεν άφησε να πέσει κάτω η κουβέντα της αδερφής της.
– Τις λες; Εγώ να δεις τι κάνω, έχουν να το λένε οι άντρες. Και άμα θες να μας πει και ο Γιάννης.
Και βάζει το χέρι της πάνω στον πούτσο μου, φορούσα ένα τζιν. Λες και με πέρασε ρεύμα. Δεν ήμουν και ο ποιο έμπειρος του κόσμου, ούτε είχα ξαναμπλέξει σε τέτοιες καταστάσεις, αλλά τα κατάφερα και είπα μια πρόταση (ιστορική φράση τότε, αν έλεγα καμιά άλλη μαλακία θα κατάφερνα να χαλάσω την όλη φάση):
– Άντε να δούμε κορίτσια…

Με το που το λέω η μεγάλη για πότε μου έβγαλε το παντελόνι και το μποξεράκι, ούτε που το κατάλαβα. Ίσως ήταν οι μπύρες, άρχισα να συνειδητοποιώ τι γίνεται όταν έβλεπα να μου ρουφάει τον πούτσο. Δεν κράτησε και πολύ, και παίρνει σειρά η μικρή εκεί έπαθα, είχε δίκιο, τέτοιο ρούφηγμα λες και θα μου τον ξερίζωνε από την ρίζα.
– Ηρέμησε της λέω γιατί θα χύσω πριν την ώρα μου.
– Χύσε μου λέει, χύσεεε.
Η μεγάλη εντωμεταξύ έβγαλε όλα τα ρούχα της και είχε κάτσει δίπλα μου και έτριβε το μουνί της.
Πως κρατήθηκα μην χύσω δεν ξέρω. Μόλις κατάλαβα ότι θα έχυνα τραβάω την μικρή από τον πούτσο μου και ορμάω στην μεγάλη. Φιλιά ιστορίες, γλύψιμο στα μικρά βυζιά της και στο ξυρισμένο μουνί της.
Και με μία κίνηση της ανοίγω τα πόδια και της τον χώνω όσο πιο βαθιά μπορούσα. Άβυσσος η μουνάρα της, Γάμησέ με σκληρά, γάμα με φώναζε. Την γυρίζω και στα τέσσερα πάλι στο μουνί μέσα και χλαπ χλαπ ο καυλωτικός ήχος.
– Τώρα είναι η σειρά σου λέω στην μικρή. Είχα πάρει πλέον το κολλάει.

Της βγάζω το μπλουζάκι και το σορτσάκι, και άρχισα να γλύφω τους βύζους της, ενώ ταυτόχρονα της έπαιζα το μουνάκι. Μούσκεμα εντελώς το μουνί της.
Την φέρνω και έρχεται πάνω μου όπως ήμουν καθιστός στον καναπέ και της τον χώνω. Ήταν πιο σφιχτή από την μεγάλη, και γούσταρα περισσότερο, ίσως γιατί είχα και καψούρα μαζί της, οπότε όλα μου φαινόντουσαν καλύτερα πάνω της.

Εδώ δεν είχα πολλές αντοχές, κατάλαβα ότι θα έχυνα, και λέω χύνωωωω. Βγαίνει το πουτανάκι με την μία, γονατίζει κάτω και μου τα ρούφηξε όλα, σταγόνα δεν άφησε να πέσει κάτω. Όλα κατευθείαν στον λαρύγγι μέσα. Όντως τελικά η μικρή είχε δίκιο, οι πίπες ήταν το δυνατό της σημείο !

Κάθομαι πίσω στον καναπέ και παίρνω το χαμόγελο της ευτυχίας, σαν μαλάκας κυριολεκτικά, αφού τα σκέφτομαι μερικές φορές ύστερα από τόσα χρόνια και γελάω με τον εαυτό μου.

Η μεγάλη όμως δεν είχε πάρει στάλα από τα χύσια μου. Και έμεινε παραπονεμένη. Μου λέει:
– Γιαννάκη δεν τελειώσαμε ακόμα, θα σε σηκώσω εγώ!
Και με πλακώνει ξανά στις πίπες, όχι με τόσο μανία όπως πριν, γλύψιμο καθηγήτριας, από την ρίζα μέχρι πάνω και αντίθετα, αργά και σταθερά να παίζει τον πούτσο μου με το χέρι της. Δεν ήθελα και πολύ να ξανακαβλώσω. Η μικρή δίπλα μας κοίταζε και λέει:
– Γάμησέ της τον κώλο, τρελένεται !!!!

Της βάζω δάχτυλο στον κώλο, καθώς με πίπωνε. Κώλος αριστούργημα η μεγάλη. Άρχισε να μουγκρίζει με τον πούτσο μου στο στόμα της. Γούσταρε, φαινόταν ! Την γυρίζω στα τέσσερα και πάω να της τον χώσω στο κώλο, λίγο πήγα να μπω και πόναγε. Πάει η μικρή στο ψυγείο και φέρνει βουτυρο soft, μου βάζει λίγο στο χέρι και αλοίφω τον πούτσο μου και ξαναπροσπαθώ.

Για πότε μπήκε. Γλίστρησε μέσα στον πάτο της. Τέτοιο γαμήσι από τον κώλο δεν είχα ξαναρίξει. Είχα χάσει τον χρόνο, για αρκετή ώρα της γαμούσα τον κώλο. Γυρίσαμε στα πλάγια και βόγγαγε, σαν πουτάνα. Δεν ήθελα και πολύ, δεν πρόλαβα καν να βγω, έχυσα μέσα στον κώλο της.

Η μεγάλη το ευχαριστήθηκε, η μικρή δεν ξέρω αν το ευχαριστήθηκε, λίγο με ενδιέφερε τότε αν χύσαν και πόσες φορές έχυσαν. Σηκωθήκαμε και πήγαμε στο μπάνιο ένας ένας, ξεπλυθήκαμε, ντυθήκαμε και την αράξαμε ξανά στον καναπέ σαν να μην είχε συμβεί τίποτα αμίλητοι και οι τρεις.
Δεν γαμιέται λέω εγώ από μέσα μου, παίρνω το μπολ με τους κεφτέδες που είχαν περισσέψει και άρχισα να τρώω.

Από τότε με έκοψαν από παρέα. Προσπάθησα να επικοινωνήσω, όλο είχαν δουλειά δεν μπορούσαν και τέτοιες μαλακίες. Μήπως δεν τις γάμησα καλά, μήπως ντράπηκαν, μήπως κάτι άλλο, πολλά σκεφτόμουν τότε και προσπαθούσα να καταλάβω.
Αλλά τελικά το πήρα απόφαση, στα αρχίδια μου, η ιστορία έγραψε κάτι το οποίο άλλοι το βλέπουν μόνο στον ύπνο τους. Μία φορά τυχαίνει σε έναν άντρα τέτοια κατάσταση, και σε πολλούς καμία.

Ευχαριστώ για την δημοσίευση.
Γιάννης»