Celebrities Επικαιρότητα

Ο πρίγκιπας Χάρι μπορεί να μην τα ξαναβρεί ποτέ με τη βασιλική οικογένεια

Όλο και απομακρύνεται το σενάριο ο πρίγκιπας Χάρι να τα ξαναβρεί με τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας, με ένα ιστορικό χαμένων ευκαιριών να υποδηλώνει ένα δυσοίωνο μέλλον.

Σύμφωνα με ειδικούς των βασιλικών θεμάτων ο πρίγκιπας Χάρι δεν έχει πολλές πιθανότητες να συμφιλιωθεί με την βασιλική οικογένειά του.

Ο δούκας του Σάσεξ έχει επανειλημμένα δει το όνομα του να… απουσιάζει από μεγάλες βασιλικές εκδηλώσεις.

Δεν έλαβε πρόκληση για την τελετή Trooping the Colour του Ιουνίου που είναι αφιερωμένη στα γενέθλια του Βρετανού μονάρχη Κάρολου.

Ο πατέρας του αρνήθηκε να τον δει όσο βρισκόταν στην Βρετανία για τους αγώνες Invictus και επικαλέστηκε φορτωμένο πρόγραμμα. Τον περασμένο Μάιο δεν προκλήθηκε στον γάμο του στενού του φίλου, του δούκα του Γουέστμινστερ.

Σύμφωνα με ειδικούς στα βασιλικά θέματα, όλες αυτές οι περιπτώσεις αυτές ρίχνουν σκιά στις προσπάθειες του πρίγκιπα, Χάρι να διευθετήσει τις οικογενειακές του διαμάχες. Η βασιλική σχολιάστρια και δημοσιογράφος, Τζένι Μποντ ανέφερε:

«Αν ο Χάρι ήθελε πραγματικά να αντιμετωπίσει την οικογένειά του και να διορθώσει τα πράγματα, σίγουρα θα είχε διαθέσει περισσότερο χρόνο στις πρόσφατες επισκέψεις του, ώστε ο πατέρας του να μπορέσει τουλάχιστον να κανονίσει να τον δει».

Η δημοσιογράφος μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! και για το ενδεχόμενο ο πρίγκιπας Γουίλιαμ να είναι αυτός που θα τείνει χείρα φιλίας στον αδελφό του.

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει καμία πιθανότητα ο Γουίλιαμ να θελήσει να το κάνει, ειδικά με όλα όσα έχει αναλάβει αυτή τη στιγμή. Οπότε, θα το πιστέψω όταν το δω, αλλά θα ήταν υπέροχο αν μπορούσε όντως να περάσει λίγο χρόνο, ίσως στο Μπαλμόραλ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και να συμφιλιωθεί με τον πατέρα του», σημείωσε η Τζένι Μποντ.

Τα σχόλια ήρθαν μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις του πρίγκιπα, Χάρι σχετικά με τη διαδικασία πένθους μετά την απώλεια της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνας, η οποία σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι όταν εκείνος ήταν 12 ετών.

Σε μια ειλικρινή συζήτηση στην Scotty’s Little Soldiers, μια φιλανθρωπική οργάνωση που υποστηρίζει με πάθος ως παγκόσμιος πρεσβευτής, ο πρίγκιπας, Χάρι αποκάλυψε:

«Είναι τόσο εύκολο ως παιδί να σκέφτεσαι ή να πείθεις τον εαυτό σου…. πείθεις τον εαυτό σου ότι το άτομο που έχασες σε θέλει ή ότι πρέπει να είσαι λυπημένος για όσο το δυνατόν περισσότερο για να του αποδείξεις ότι σου λείπει. Αλλά μετά υπάρχει αυτή η συνειδητοποίηση ότι όχι πρέπει να θέλουν να είμαι ευτυχισμένος».

Αναφερόμενος στην προσωπική του διαδρομή, ο πρίγκιπας, Χάρι συνέχισε:

«Αυτό είναι το πιο δύσκολο πράγμα, ειδικά για τα παιδιά, επειδή λένε: “Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό γιατί θα με στεναχωρήσει”. Αλλά μόλις συνειδητοποιήσω ότι αν μιλήσω γι’ αυτό, γιορτάζω τη ζωή τους, τότε στην πραγματικότητα, τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα”».

Στην ίδια συνέντευξη παραδέχτηκε ότι όταν κάποιος καταπιέζει τα συναισθήματά του μπορεί να έχει προσωρινή ανακούφιση αλλά όχι για πολύ:

«Δεν μπορείτε να το καταπιέζετε για πάντα. Δεν είναι βιώσιμο. Και θα σας τρώει μέσα σας. Κανείς δεν θέλει να βρεθεί στη θέση όπου αναγκάζεται να μιλήσει για το ίδιο πράγμα για το οποίο δεν θέλει να μιλήσει, ειδικά όταν κάθε αμυντικός μηχανισμός στο μυαλό σας, στο νευρικό σας σύστημα και σε οτιδήποτε άλλο σας λέει “μην πας εκεί”», τόνισε ο πρίγκιπας, Χάρι.