Lifestyle

Η Ηλιάνα αποκαλύπτεται: Ο λόγος για τη μεγάλη απώλεια κιλών της, η σχέση με τον Snik και ο γάμος!

Η Ηλιάνα αποκαλύπτεται: Ο λόγος για τη μεγάλη απώλεια κιλών της, η σχέση με τον Snik και ο γάμος!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε μία σπάνια εξομολόγησή της, μίλησε για τους λόγους που την οδήγησαν σε μεγάλη απώλεια κιλών, για τη σχέση της με τον Snik, για το ενδεχόμενο γάμου και απόκτησης παιδιού μαζί του.

Αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε πέρυσι με την παρουσίαση της εκπομπής Pop up: «Πέρσι στο Pop Up ήξερα ότι δεν θα περιμένουν με δάφνες. Υπήρξαν στιγμές που αγχώθηκα, που προβληματίστηκα. Αλλά αν πέρασα δύσκολα ήταν για άλλους λόγους, που δεν έχουν να κάνουν ούτε με την εκπομπή ούτε με την προσωπική μου ζωή. Ήταν μια δύσκολη χρονιά για εμένα η περσινή, αλλά αυτό έχει να κάνει με κάτι που δεν θα έλεγα δημόσια».

Φυσικά και είχε άγχος για τα νούμερα τηλεθέασης καθώς όπως είπε: «αυτά είναι που μας συντηρούν και αυτά καθορίζουν την πορεία της δουλειάς μας. Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει ότι ξυπνάω και κοιμάμαι και σκέφτομαι την τηλεθέαση. Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κάνω τη δουλειά μου καλά, ώστε να είναι ευχαριστημένο τόσο το κανάλι όσο κι εγώ».

Η Ηλιάνα αποκαλύπτεται: Ο λόγος για τη μεγάλη απώλεια κιλών της, η σχέση με τον Snik και ο γάμος!

Όλα αυτά τα ρεπορτάζ που βασίζονται σε όσα λέει το φιλικό ή το στενό περιβάλλον στη δική μου περίπτωση δεν ισχύουν. Δεν έχω πολλούς φίλους, ούτε στενό περιβάλλον. Έχω δύο καλούς φίλους, που σίγουρα δεν μιλάνε, ούτε δίνουν πληροφορίες σε δημοσιογράφους. Κάποια στιγμή λοιπόν ήταν λογικό να αναρωτηθώ ποιοι είναι επιτέλους αυτοί οι φίλοι που ξέρουν ανά πάσα στιγμή τι γίνεται στην προσωπική μου ζωή. Διότι οι φίλοι μου αποκλείεται να διέψευδαν ή να επιβεβαίωναν μια φήμη. Στενοχωρήθηκα γιατί ήρθαν σε δύσκολη θέση οι δικοί μου άνθρωποι. Όπως σου είπα, είναι μετρημένοι και επιλεγμένοι οι άνθρωποι με τους οποίους μοιράζομαι τα προσωπικά μου. Ούτε η μητέρα μου θα έλεγε κάτι ούτε οι στενοί μου φίλοι, που είναι δύο.

Τελικά, τι συμβαίνει με εσένα και τον Snik;

Με τον Δημήτρη (σ.σ. όπως είναι το πραγματικό του όνομα) είμαστε πολύ αγαπημένοι. Αυτό συμβαίνει. Είμαστε δύο άνθρωποι που αγαπάμε και σεβόμαστε πολύ ο ένας τον άλλο. Ό,τι κι αν συμβαίνει μεταξύ μας…

Είστε μαζί ή όχι;

Επόμενη ερώτηση.

Γιατί δεν θέλεις να δώσεις μια ξεκάθαρη απάντηση; Μήπως είναι «complicated», όπως γράφουν κάποιοι στο Facebook;

Δεν είναι καθόλου complicated. Είμαστε δύο άνθρωποι πολύ αγαπημένοι. Αυτή είναι η αλήθεια.

Πάντως, ο Snik σε live του στο Instagram μίλησε με πολύ θερμά λόγια για εσένα, αναφέροντας: «Θέλω έναν μικρό Snik και η Ηλιάνα είναι κατάλληλη μαμά. Οπότε ναι, θα έκανα παιδί μαζί της».

Δεν λέει ψέματα. Θα γινόμουν πολύ καλή μαμά.

Εσύ θα έλεγες το ίδιο για τον Snik;

Είναι ένα πολύ γλυκό παιδί και θα μπορούσε να γίνει πολύ καλός μπαμπάς.

Συζητήσατε ποτέ το ενδεχόμενο γάμου;

Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αλλάξουμε θέμα. (Γελάει.) Επειδή με ξέρεις, γνωρίζεις ότι πάντα ήμουν φειδωλή σε ό,τι αφορά την προσωπική μου ζωή. Ούτε αμέτρητα stories ανέβαζα με τον σύντροφό μου ούτε τις εκατοντάδες φωτογραφίες. Φυσικά, αν με συλλάβουν κάπου οι παπαράτσι, δεν θα κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου. Αλλά στην παρούσα φάση δεν έχω να πω κάτι περισσότερο από αυτά που ήδη είπα.

Η Ηλιάνα αποκαλύπτεται: Ο λόγος για τη μεγάλη απώλεια κιλών της, η σχέση με τον Snik και ο γάμος!

Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς έχασες κάποια κιλά και κάποιοι είπαν ότι φλερτάρεις με την ανορεξία.

Είναι πολύ άσχημο να βγαίνουν κάποιοι και να κάνουν διάγνωση βλέποντας κάποιον στην τηλεόραση ή σε μία φωτογραφία. Θα εκμεταλλευτώ την ερώτηση που μου κάνεις για να πω ότι δεν έχω κάποιο πρόβλημα υγείας. Δόξα τω Θεώ, είμαι υγιής και σ’ το λέει αυτό κάποια που θα μπορούσες να την πεις και υποχόνδρια γιατί κάνω κάθε τρεις μήνες εξετάσεις. Την περσινή χρονιά κουράστηκα πολύ κι αυτό είχε επίπτωση στα κιλά μου. Κάποιοι όταν δουλεύουν 16 ώρες την ημέρα, όπως εγώ πέρσι, πρήζονται. Εγώ αδυνάτισα, παρόλο που έτρωγα κανονικά. Κι αυτό μπορούν να σ’ το επιβεβαιώσουν όσοι συνεργάστηκαν μαζί μου στον Alpha.