Κινηματογράφος

Ο Τομ Κρουζ επιστρέφει στον ρόλο του Μάβερικ: Το «Top Gun 3» πήρε το πράσινο φως

Ο Τομ Κρουζ γυρνάει ως Μάβερικ, αλλά άγνωστο πότε. Η Paramount ενέκρινε το «Top Gun 3» με τον διάσημο ηθοποιό να επιστρέφει στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο Τομ Κρουζ αυτή την εποχή είναι πολυάσχολος, γεγονός που δεν του επιτρέπει να προσδιορίσει πότε οι θαυμαστές του «Top Gun» θα μπορέσουν να δουν την τρίτη συνέχειά του.

Το Variety επιβεβαίωσε τον Ιανουάριο ότι η Paramount έδωσε το πράσινο φως για το «Top Gun 3» με τον ηθοποιό να επιστρέφει στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο παραγωγός του franchise, Τζέρι Μπρουκχάιμερ, δήλωσε σε συνέντευξή του στο ScreenRant ότι δεν γνωρίζει πότε ο Κρουζ θα έχει ελεύθερο χρόνο στο πρόγραμμά του για να γυρίσει την τρίτη ταινία «Top Gun».

«Ο Toμ είναι καταπληκτικός. Περάσαμε χρόνο μαζί. Έχουμε μια ιστορία. Ο Τζόζεφ Κοσίνσκι είχε μια υπέροχη ιδέα για το που θα πάει η ιστορία και [ο Toμ] είπε ότι του άρεσε πολύ, οπότε την αναπτύσσουμε», είπε χαρακτηριστικά ο βετεράνος παραγωγός.

«Αλλά ποτέ δεν ξέρεις πότε θα γίνει, επειδή ο Τομ είναι πολύ απασχολημένος. Κάνει το “Mission: Impossible” αυτή τη στιγμή και έχει άλλη μια ταινία μετά από αυτό. Ας ελπίσουμε ότι θα έχουμε ένα σενάριο που θα του αρέσει και θα βρεθούμε ξανά στον “αέρα”».

Ο Μπρουκχάιμερ επιβεβαίωσε επίσης ότι μαζί με τον Τομ Κρουζ είναι πιθανό να επιστρέψουν ο Γκλεν Πάουελ και ο Μάιλς Τέλερ.