Τηλεόραση

Αγριες Μέλισσες – Επόμενα επεισόδια: Η Δρόσω συναντά τον Κωνσταντή στην Τρούμπα

Αγριες Μέλισσες - Επόμενα επεισόδια: Η Δρόσω συναντά τον Κωνσταντή στην Τρούμπα
Ο Μπάμπης αποκαλύπτει στον Κυριάκο τον πραγματικό λόγο που ήρθε στο Διαφάνι

Άλλη μια εβδομάδα εξελίξεων περιμένει το τηλεοπτικό κοινό αναφορικά με τις ζωές της Ελένης, της Ασημίνας και της Δρόσως Σταμίρη στις «Άγριες Μέλισσες», το επιτυχημένο σίριαλ του ΑΝT1. Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε την απόδραση της Ελένης από τη φυλακή και από τα βασανιστήρια του Μάνου Βόσκαρη – το τέλος του οποίου πλησιάζει – και την Ασημίνα, να απατά τον Νικηφόρο με τον γοητευτικό Μπάμπη, τον ατίθασο πρωτότοκο γιο του Κυριάκου.

Η Δρόσω ζει το δικό της δράμα καθώς ανακαλύπτει ότι ο Τάκης την κοροϊδεύει και μπλέκεται σε περίεργες αυτοκαταστροφικές ιστορίες στην Τρούμπα. Τι θα γίνει όταν θα τη δει ο Κωνσταντής στην Αθήνα και θα το πει αργότερα στην Ελένη; Οι αδελφές θα ξανασυναντηθούν εκεί από όπου ξεκίνησαν.

Στο επεισόδιο της Τρίτης 3 Νοεμβρίου, ο Μπάμπης αποκαλύπτει στον Κυριάκο τον πραγματικό λόγο που ήρθε στο Διαφάνι. Πώς θα αντιδράσει ο πατέρας του μπροστά στον κίνδυνο να μπλέξουν όλοι άσχημα; Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα ζουν την δική τους αγωνία με την επικείμενη σύλληψη του Δούκα. Κι ενώ η Ανέτ καταφέρνει να προσεγγίσει ουσιαστικά τον Μελέτη, για πρώτη φορά, ένα τηλεγράφημα απ’ το Διαφάνι θα βάλει ξανά σε κίνδυνο την σχέση τους. Ο Μπάμπης αποκαλύπτει στον Κυριάκο τον πραγματικό λόγο που ήρθε στο Διαφάνι. Η Χριστίνα βρίσκει μια παράτολμη ιδέα, που θα μπορούσε να γλυτώσει την Ελένη απ’ τα δεινά της. Ο Λάμπρος ύστερα απ’ το ανώνυμο τηλεφώνημα, συναντά τον Βόσκαρη.

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (2/11)

Ο Νικηφόρος καταφέρνει να ξετρυπώσει την κρυψώνα του Δούκα και βρίσκεται στο δίλημμα αν θα τον προδώσει. Σε ακόμα μεγαλύτερο, όμως, δίλημμα θα βρεθεί η Ασημίνα. Θα σώσει τη ζωή του Δούκα όπως είχε κάνει κάποτε; Η Ανέτ έξαλλη με τη συμπεριφορά του Μελέτη, αποφασίζει ν’ αλλάξει τακτική απέναντι του.

Η Φωτεινή ζητάει, γι’ άλλη μια φορά, τη βοήθεια του Γκούμα για να μεταφερθεί η Ελένη σε άλλη φυλακή, ενώ ο Βόσκαρης βάζει τη Μαίρη να παρακολουθήσει τις κινήσεις του δεσμοφύλακα. Την ίδια στιγμή, ο Λάμπρος δέχεται ένα μυστηριώδες τηλεφώνημα που θα τον αναστατώσει. Η Δρόσω και ο Τάκης έχουν έναν άγριο καυγά που θα καταλήξει στην αποκάλυψη ενός ένοχου μυστικού.