Τηλεόραση

Άγριες μέλισσες: Ο απαγορευμένος έρωτας και η επίθεση που θα συγκλονίσει

Άγριες μέλισσες: Ο απαγορευμένος έρωτας και η επίθεση που θα συγκλονίσει

Άγριες μέλισσες: Νέα τροπή και δεδομένα στη σειρά.

Ο Δούκας είναι αποφασισμένος να πάρει από την Ελένη όσα πιστεύει πως του ανήκουν μετά τον θάνατο του γιου του. Εκείνη, όμως, τον αντιμετωπίζει απειλώντας τον με όπλο. Παράλληλα, ο Νικηφόρος δε μπορεί πια να κρύψει τον έρωτα του για την Ασημίνα, ενώ η αυτοκτονία του Γιάννου φέρνει ένα ντόμινο εξελίξεων και αποκαλύψεων.

Ο Γιάννος δεν αντέχει την πίεση όσων συνέβησαν τις τελευταίες μέρες στο Διαφάνι και αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή του. Τα νέα για την αυτοκτονία του νεαρού πέφτουν σαν κεραυνός στο χωριό και το δαχτυλίδι του Σέργιου και ένα γράμμα που βρίσκονται πάνω του δεν αφήνουν καμία αμφιβολία πως ο Γιάννος αυτοκτόνησε από ενοχές για τον φόνο του Σέργιου. Ο Μιλτιάδης αρνείται να το πιστέψει, το ίδιο και η Μυρσίνη, που συνεχίζει να πιστεύει στην ενοχή της Ελένης. Μάλιστα, η γυναίκα δίνει στον Κυπραίο εντολή να μη σταματήσει τις έρευνες. Από την άλλη, η Ελένη και οι αδελφές της μετά την τραγική είδηση βουλιάζουν περισσότερο στις ενοχές τους. Είναι σίγουρες ότι κάποιος άλλος προκάλεσε τον θάνατο του Γιάννου, αλλά ο μόνος τρόπος να το αποδείξουν είναι να μιλήσουν για τη δική τους ενοχή. Αν το κάνουν, όμως, γνωρίζουν πως θα είναι ένας δύσκολος δρόμος χωρίς επιστροφή. Η υπόθεση δεν κλείνει ούτε για τον Νέστορα, που αναλαμβάνει ρόλο ιατροδικαστή. Παράλληλα, σύμφωνα με το my tv, η Ασημίνα προσπαθεί να βγάλει απ’ την καρδιά και το μυαλό της τον Νικηφόρο, παρά τις πιέσεις του, ενώ ο Παναγιώτης αποφασίζει να εξομολογηθεί στον παπα-Γρηγόρη ένα ένοχο μυστικό, που μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα

Η Ελένη απειλεί με όπλο τον Δούκα

Την επόμενη μέρα πραγματοποιείται στο χωριό η κηδεία του Γιάννου και όλοι οι κάτοικοι βυθίζονται ακόμη μία φορά στο πένθος. Τραγικές φιγούρες είναι ο Λάμπρος και ο Μιλτιάδης, ενώ και η Δρόσω δεν αντέχει το βάρος της ενοχής και καταρρέει.