Τηλεόραση

Αναψαν τα… αίματα στη TV: Η Φαίη Σκορδά «τα βάζει» με τον Κρατερό Κατσούλη κι εκείνος απαντά [βίντεο]

Η σύνοδος Δία-Κρόνου οδηγεί στο Αστέρι της Βηθλεέμ – Tι γράφει το Ευαγγέλιο και τι λένε οι επιστήμονες

Μία νέα κόντρα ξέσπασε στη μικρή οθόνη, με αφορμή το «All Star Your Face Sounds Familiar» του ΑΝΤ1. Η Φαίη Σκορδά φιλοξένησε δηλώσεις των συμμετεχόντων, αλλά ο Κρατερός Κατσούλης δεν συμπεριλήφθηκε στη λίστα.

«Να πω λίγο κάτι για να μη γίνει και κάποια παρεξήγηση. Όλοι οι παίκτες του YFSF είναι δέκα. Εμείς είδαμε από το χθεσινό γύρισμα 9, δεν είδαμε τον Κρατερό Κατσούλη, όχι σαφώς επειδή είναι απέναντι. Προς Θεού, δεν θέλω εγώ να έχω καμία σχέση ότι δεν ζητήσαμε να μας μιλήσει. Απλώς, ο ίδιος δεν ήθελε, μου μετέφεραν. Δεν ήθελε, αρνήθηκε», είπε η Φαίη Σκορδά.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κινήθηκε σε υψηλότερους τόνους και είπε: «Λέμε ένα γεια, δεν πειράζει. Δεν θα έπεφταν τα νούμερα. Είναι αγένεια, για να μην πω τίποτα χειρότερο. Δεν είδα αξιοπρέπεια σε αυτή τη συμπεριφορά».

Στην εκπνοή, όμως, της «Φωλιάς των Κου Κου», ο Κρατερός Κατσούλης απάντησε έμμεσα, δίχως να αναφέρει ονόματα: «Προσέξτε τη σημερινή μέρα, είναι λίγο περίεργη. Κρατήστε την ψυχραιμία σας, ενημερωθείτε καλύτερα για το τι γίνεται, πώς γίνεται, τι έχει συμφωνηθεί, τι όχι. Για να ξέρουμε και τι λέμε όλοι μαζί κι εμείς θα τα πούμε αύριο με αγάπη και απόσταση για να έχουμε καθαρότερο μυαλό».

ΠΗΓΗ