Τηλεόραση

Ανατροπή στον ΣΚΑΪ: Δεν φεύγει ο Ατζούν – Ποιες εκπομπές έρχονται στο κανάλι (pics)

Πανικός στο Παλαιό Φάληρο από εκρήξεις σε ΑΤΜ

Πώς ο Τούρκος παραγωγός «γύρισε» την παρτίδα, που έμοιαζε χαμένη από καιρό.

Παρά τα απογοητευτικά νούμερα τηλεθέασης του Survivor και του Power of Love, η διοίκηση του ΣΚΑΪ φέρεται να ξανασκέφτεται τη συνέχεια της συνεργασίας με τον Τούρκο παραγωγό.

Στο σταθμό του Φαλήρου εκτιμούν το γεγονός ότι ο Ιλίτζαλιπροσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει την τηλεθέαση ενώ παράλληλα δέχτηκε να… μοιραστεί η χασούρα στα έσοδα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές είχαν πρόσφατα συνάντηση κατά την οποία τέθηκαν επί τάπητος όλα τα ζητήματα. Ο Ατζούν μάλιστα, φέρεται για μια ακόμα φορά να εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι με την αλλαγή των όρων του παιχνιδιού το ριάλιτι θα πάρει τα πάνω του από εδώ και στο εξής.

Στον ΣΚΑΪ από την άλλη πλευρά είναι επιφυλακτικοί και κρατούν μικρό καλάθι, αναγνωρίζοντας εντούτοις ότι η εμπειρία του Τούρκου μπορεί να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα έστω και αργά. Κατά τη συνάντηση όμως, δεν συζητήθηκαν μόνο τα θέματα του Survivor.

Η διοίκηση του ΣΚΑΪ ζήτησε να ενημερωθεί και για άλλα προγράμματα των οποίων έχει τα δικαιώματα ο Τούρκος παραγωγός και θα μπορούσαν να προβληθούν από το κανάλι του Φαλήρου.

Δείτε τις εκπομπές για τις οποίες συζήτησαν και σύντομα θα προβληθούν από τον ΣΚΑΪ:

Στον ΣΚΑΪ είναι αποφασισμένοι να κάνουν πιο μελετημένες κινήσεις την επόμενη σεζόν.

Η συνεργασία με τον Τούρκο παραγωγό έχει περάσει από 40 κύματα, αλλά εξετάζεται το ενδεχόμενο να συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν.

Στο κανάλι του Φαλήρου ποντάρουν στην εμπειρία του Ατζούν και στο γεγονός ότι έχει μερικά από τα πιο δημοφιλή προγράμματα παγκοσμίως.

Κατά τη συνάντηση λοιπόν των δύο πλευρών έπεσαν στο τραπέζι οι εκπομπές που θα μπορούσαν να προβληθούν από την επόμενη σεζόν. Μία από αυτές είναι σίγουρα το «The Voice», το οποίο φέτος πήγε εξαιρετικά σε τηλεθέαση. Επίσης, το «Ελλάδα έχεις ταλέντο», το οποίο αποτελεί σταθερή αξία. Ο Ατζούν πρότεινε και έναν ακόμα κύκλο του «My style rocks», με τη διοίκηση του ΣΚΑΙ να εμφανίζεται θετική. το οποίο μάλιστα έκλεισε στα ίδια επίπεδα τηλεθέασης με την προηγούμενη σεζόν. Ωστόσο, εδώ υπάρχει ένας μικρός αστερίσκος αναφορικά με την παρουσιάστρια.