Τηλεόραση

«Αυτή η νύχτα μένει»: Έγινε podcast με πρώτο καλεσμένο τον Βασίλη Μπισμπίκη

«Αυτή η νύχτα μένει»: Έγινε podcast με πρώτο καλεσμένο τον Βασίλη Μπισμπίκη

Η νέα σειρά με πρωταγωνιστές τον Βασίλη Μπισμπίκη και τον Γιάννη Στάνκογλου, «Αυτή η νύχτα μένει», γίνεται podcast. Ο Θάνος Αλεξανδρής, συγγραφέας του βιβλίου, υποδέχεται στο pod.gr τους πρωταγωνιστές της σειράς με εξομολογητική διάθεση.

 

Πρώτος καλεσμένος ο Βασίλης Μπισμπίκης: «Μ’ αρέσει η νύχτα πιο πολύ απ’ τη μέρα. Αυτή είναι η φιλοσοφία ζωής μου, λαϊκός άνθρωπος είμαι, λαϊκή είναι η βάση μου, σε αυτό τον κόσμο μεγάλωσα. Αυτές οι εμπειρίες είναι που εκμεταλλεύομαι για να κάνω παραστάσεις είτε σαν σκηνοθέτης είτε σαν ηθοποιός, αυτό είναι το υλικό μου».

 

Ο Βασίλης Μπισμπίκης μιλά για το ρόλο του και όσα δεν θα δούμε στη σειρά, αποκαλύπτει ποιο είναι το αγαπημένο του τραγούδι, διαβάζει αποσπάσματα από το βιβλίο «Αυτή η νύχτα μένει», και οι δύο άντρες μοιράζονται τις εμπειρίες τους από τη ζωή τους στη νύχτα και εξομολογούνται τα προσωπικά τους βιώματα.

 

Η σειρά συνεχίζει να κερδίζει το τηλεοπτικό κοινό σημειώνοντας υψηλά ποσοστά στους πίνακες τηλεθέασης κάθε εβδομάδα.

Το τελευταίο επεισόδιο συγκέντρωσε 19% στο δυναμικό κοινό, 23,1% στις γυναίκες ηλικίας 18-54 και 20,5% στις γυναίκες 25-44 ετών, ενώ 1.488.000 τηλεθεατές συντονίστηκαν έστω για ένα λεπτό.

 

Το πρώτο podcast της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει» είναι διαθέσιμο ΕΔΩ.

 

Πηγή: athensvoice.gr