Τηλεόραση

Χριστίνα Λαμπίρη: Κόπηκε η εκπομπή της πριν καν ξεκινήσει

Χριστίνα Λαμπίρη: Κόπηκε η εκπομπή της πριν καν ξεκινήσει

Όσα ανακοίνωσε η παρουσιάστρια στα κοινωνικά δίκτυα

Μέσω μίας ανάρτησής της από τον λογαριασμό της στο Facebook, η Χριστίνα Λαμπίρη ενημέρωσε ότι η εκπομπή που επρόκειτο να παρουσιάσει στο Μακεδονία Tv, δεν θα βγει τελικά στον αέρα.

Η εκπομπή με τον τίτλο «Ό,τι πεις» θα ήταν ένα καθημερινό (Δευτέρα ως Παρασκευή) δίωρο μαγκαζίνο, που θα παίζονταν 17:00 και διαφημίζονταν ως “η καλύτερη συντροφιά για τον απογευματινό καφέ”.

Η παρουσιάστρια μέσω ενός κειμένου θέλησε να ευχαριστήσει όλα τα πρόσωπα που γνώρισε σε αυτό το σύντομο ταξίδι κατά την προετοιμασία της εκπομπής, καθώς τα σχέδια για τον προγραμματισμό άλλαξαν την τελευταία στιγμή.

«Μικρό αλλά «γεμάτο» ταξίδι…Υπέροχοι συνεργάτες, φωτεινά πλάσματα με πάθος αγάπη και καθαρές ψυχές. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!!! Επίσης ένα τεράστιο ευχαριστώ στην καλύτερη εταιρεία παραγωγής Foss Productions για την άψογη συνεργασία Παιδιά, είστε μοναδικοί!! Georgia Sabani Giorgos Mpezas Dionysia Zapatina Marinos Vithoulkas Μαρία Μπουρνιά Mara Charmanta Vicky Kalofotia Dimitris Mastorakis Sara Eskenazi Theodora Kakava Apostolo Tavoularis και φυσικά, Vassili Kotronaro, Sotiris Dimou, Maria Kyriakidou, Adreas Rigas, Evi Kazakou, Kiki Karadagli, Katia Kouroukou, Natasa Papadaki,Stelio Kotionis, Marilena Charalampopoulou, Periklis Asproulias Μια τεράστια αγκαλιά σε όλους! Μεγάλο ευχαριστώ επίσης, στον άνθρωπο που φέρει αποκλειστικά την ευθύνη για την γνωριμία μας Giorgos Zois» ανέφερε η Χριστίνα Λαμπίρη.