Τηλεόραση

Έρχονται hardcore σκηνές στο «The Bachelor»; – Ομαδικά στριπτίζ από τις «νύφες» θα κάνουν το ριάλιτι «κόλαση» (βίντεο)

Έρχονται hardcore σκηνές στο «The Bachelor»; - Ομαδικά στριπτίζ από τις «νύφες» θα κάνουν το ριάλιτι «κόλαση» (βίντεο)

Αν κρίνουμε από τα μέχρι τώρα επεισόδια του ριάλιτι «The Bachelor», το παιχνίδι βασίζεται ναι μεν σε ήδη στημένο concept, αλλά και σε ήδη παιγμένες σκηνές στα αντίστοιχα του εξωτερικού.

Την προηγούμενη εβδομάδα παρακολουθήσαμε έντρομοι τις σκηνές με το ατύχημα που είχε ο Παναγιώτης Βασιλάκος με την μία εκ των νυφών, την Αντζελίνα, όπου αναποδογύρισε το buggy που οδηγούσε ο γαμπρός. 

Λίγο έλειψε να θρηνήσουμε θύματα σκεφτήκαμε… αλλά η παραγωγή τα έχει όλα κανονισμένα αφού το ίδιο ατύχημα προκλήθηκε και στο Bachelor της Ελβετίας.

Δε φτάνει που παίζουν ξύλο για να φτιάξουν για κανένα μήνα με τον Βασιλάκο, ρισκάρουν και τη ζωούλα τους με τα ραντεβού.

Από την άλλη το Bachelor της Ελβετίας είναι έτη φωτός μακριά. Τα πράγματα δεν εξελίσσονται τόσο ρομαντικά όπως τα δικά μας «σαλιαρίσματα» και απλά φιλάκια και χαδάκια.

Ο αντίστοιχος Ελβετός Bachelor, Clive Bucher κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες να μείνει στη ρομαντική διάθεση που «επιβάλλει» η νοοτροπία της εκπομπής, οι διαγωνιζόμενες-λυσσάρες όμως είχαν αλλά σχέδια.

Έρχονται hardcore σκηνές στο «The Bachelor»; - Ομαδικά στριπτίζ από τις «νύφες» θα κάνουν το ριάλιτι «κόλαση» (βίντεο)

Τα όργανα ξεκίνησαν από πολύ νωρίς αφού μια παίκτρια στην τελετή γνωριμίας αποφάσισε να τον χαιρετίσει, αποκαλύπτοντας τα στήθη της.

Την τελετή γνωριμίας την περάσαμε, αλλά βάσει concept όλα είναι πιθανά να προβληθούν!

Γενικά τα επεισόδια στο ελβετικό ριάλιτι κυλούν με πολλά παθιασμένα φιλιά και σεξουαλικά χάδια μπροστά και στις υπόλοιπες παίκτριες, ενώ δεν λείπουν και τα ομαδικά στριπτίζ προκειμένου να πείσουν τον Ελβετό ότι αξίζουν την παντοτινή θέση στην καρδιά του. 

Το κερασάκι στην τούρτα όταν οι κοπέλες που μένουν πίσω στο σπίτι μόνες, απολαμβάνουν η μία τη συντροφιά της άλλης…

Παναγιώτη μπανιαρίσου… σου έρχονται!