Τηλεόραση

ΕΡΤ: Αναβάλλει τις πρεμιέρες σε ένδειξη σεβασμού προς τους πληγέντες

Δύο ακόμα αναβολές σε πρεμιέρες ανακοινώνει η δημόσια τηλεόραση της ΕΡΤ σε ένδειξη σεβασμού προς τους συμπατριώτες μας που έχουν πληγεί από την κακοκαιρία.

Να θυμίσουμε ότι για τον ίδιο λόγο αναβλήθηκε το προηγούμενο Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023 η πρεμιέρα της κωμικής σειράς «Στα σύρματα», η οποία θα προβληθεί στην ΕΡΤ1 την προσεχή Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023.

Όπως αναφέρεται στη σημερινή ανακοίνωση της ΕΡΤ “σε ένδειξη σεβασμού προς τους χιλιάδες συμπολίτες μας που περνούν μια πρωτόγνωρη δοκιμασία από τις τραγικές συνέπειες της κακοκαιρίας Daniel, αναβάλλει για την επόμενη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023 τις προγραμματισμένες για απόψε πρεμιέρες του νέου τηλεπαιχνιδιού της ΕΡΤ1 «Switch» και της νέας καθημερινής κωμωδίας «3ος όροφος»”.

Στην ίδια ανακοίνωση της δημόσιας τηλεόρασης τονίζεται ότι «όπως τις προηγούμενες ημέρες, έτσι και τις επόμενες, η ΕΡΤ1 θα συνδέεται συχνότερα, όταν προκύπτουν έκτακτες εξελίξεις, με το ενημερωτικό κανάλι ΕΡΤNEWS που μεταδίδει 24 ώρες το 24ωρο όλα τα γεγονότα, ενώ και το αναλυτικό δελτίο ειδήσεων στις 18:00 θα έχει εκτάκτως δίωρη διάρκεια για την πληρέστερη ενημέρωση των πολιτών.»
ΠΗΓΗ newsit.gr