Τηλεόραση

Γιώργος Αμούτζας: Γνώριζα από τις αρχές του καλοκαιρού για τον θάνατο του Νικηφόρου στον Σασμό

Γιώργος Αμούτζας: Γνώριζα από τις αρχές του καλοκαιρού για τον θάνατο του Νικηφόρου στον Σασμό

«Ήταν καλλιτεχνικά η πιο όμορφη στιγμή της ζωής μου» εξομολογήθηκε ο Γιώργος Αμούτζας.

Ο Γιώργος Αμούτζας μίλησε στην κάμερα του Happy Day και στην Όλγα Λαφαζάνη για την ολοκλήρωση του ρόλου του στον Σασμό αλλά και το ατύχημα που παρά λίγο να είχε σε αγώνες ράλι.

«Το γνώριζα από τις αρχές του καλοκαιριού. Ήταν καλλιτεχνικά η πιο όμορφη στιγμή της ζωής μου. Τις πιο πολλές φορές ήταν διαχειρίσιμο, κάποιες φορές πιέστηκα. Νιώθω ότι είναι μία πολύ ωραία στιγμή για εμένα.

Τώρα νιώθω ότι είναι μία πολύ ωραία στιγμή για εμένα να κάνω ράλι και για κάποιους μήνες να ηρεμήσω», είπε ο Γιώργος Αμούτζας για την ολοκλήρωση του ρόλου του στον Σασμό.

Για το ατύχημα που παρά λίγο να είχε με το ράλι συνέχισε: «Στον τελευταίο μας αγώνα τα χρειαστήκαμε λιγάκι. Κρεμαστήκαμε από ένα γκρεμό και είχε 200-250 μέτρα από κάτω. Αλλά όλα καλά, συμβαίνουν αυτά. Οι δύο ρόδες του αυτοκινήτου κρεμάστηκαν από τον γκρεμό και το αυτοκίνητο κρεμάστηκε για να κατέβει. Ανέβηκε ξανά και συνεχίσαμε. Δεν προλαβαίνεις να φοβηθείς εκεί.

Η συμβουλή της μαμάς μου είναι της κλασικής Ελληνίδας μάνας. Εμείς πάμε για αγώνες ράλι και μου λέει: “αγόρι μου, μην τρέχεις”».

ΠΗΓΗ newsit.gr