Τηλεόραση

Globetrotters: Έξαλλη η Αντελίνα Βαρθακούρη – «Για μένα έχεις τελειώσει, δεν έχει να κάνει με ζήλια, αλλά αυτό που είδα…»

Ντένις Μακσέιν για γλυπτά Παρθενώνα: Χειρότερο από τους ναζί το Βρετανικό Μουσείο

«Τι μου στήνεσαι με το μπούτι της άλλης και της κρατάς το πωπό της; Γιατί το κάνεις αυτό; Είναι αστείο; Θες να τεστάρεις αν ζηλεύω;»

Μετά τη θερμή Τζαμάικα, ο Χάρης Βαρθακούρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη έφτασαν για χάρη του Globetrotters στο χειμωνιάτικο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής. Η πρώτη τους αποστολή ήταν να κάνουν μπάρμπεκιου στο δρόμο ενώ δεν είπαν όχι και σε ένα χορό τάνγκο.

Κι εκεί που χόρευαν και όλα ήταν μια χαρά, η Αντελίνα έγινε έξαλλη με τον Χάρη και γι’ ακόμα μία φορά τους άκουσε όλο το… Μπουένος Άιρες.

«Είναι και μινιατούρα» είπε ο Χάρης για την παρτενέρ του στο χορό, κάτι που εξόργισε την Αντελίνα. Και σαν να μην έφτανε αυτό, η Αντελίνα έγινε ακόμα πιο έξαλλη, βλέποντας το πώς κρατούσε ο σύζυγός της την χορεύτρια.

«Τελείωσες! Δεν γυρνάμε μαζί στην Αθήνα. Τελείωσες! “Αυτή είναι μινιατούρα και…”, τελείωσες! Άντε ρε βόιδι, με προσβάλλεις; Για μένα, σαν Αντελίνα, έχεις τελειώσει», είπε αρχικά η Αντελίνα στον Χάρη.

https://youtu.be/AIzc5uym4NU

«Θέλω εξηγήσω για ποιο λόγο έχω γίνει έξαλλη. Δεν μου άρεσε καθόλου η εικόνα που είδα, δεν έχει να κάνει με ζήλια, έχει να κάνει με κάτι που είδα και η εικόνα με τάραξε και με χάλασε πάρα πολύ», είπε η Αντελίνα Βαρθακούρη.