Τηλεόραση

Γλυκά Νερά – «Σφάχτηκαν» on air με την Χρυσηίδα Δημουλίδου: «Δεν ξέρετε Ελληνικά, κάνετε τηλεοπτικό πανηγυράκι»

Γλυκά Νερά – «Σφάχτηκαν» on air με την Χρυσηίδα Δημουλίδου: «Δεν ξέρετε Ελληνικά, κάνετε τηλεοπτικό πανηγυράκι»

Απίστευτη ένταση επικράτησε στο «Πρωινό» σχετικά με την δολοφονία της 20χρονης Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά και την ομολογία του 32χρονου πιλότου. Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά «αρπάχτηκαν» με την συγγραφέα Χρυσηίδα Δημουλίδου με αφορμή την ανάρτηση που έκανε στα social media για το φονικό και από έχει προκαλέσει – δικαιολογημένα – πολλές αντιδράσεις.

Οι τόνοι ανέβηκαν στα ύψη με το… καλημέρα σας, Χρυσηίδα Δημουλίδου – Γιώργος Λιάγκας – Φαίη Σκορδά επιδόθηκαν σε έναν πρωτοφανή τηλεοπτικό καβγά. «Τι εσωτερική ανάγκη έχετε μετά από λίγες ημέρες που ομολογεί ένας σύζυγός ότι σκότωσε τη σύζυγό του κι άφησε ένα μωράκι, χωρίς μάνα και έχετε κουράγιο να κάνετε ανάλυση; Πώς τολμάτε να αναλύσετε την επιλόχειο κατάθλιψη;» σημείωσε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Με την Χρυσηίδα Δημουλίδου να απαντά:  «Αυτό που μου κάνετε είναι έκθεση. Είστε σοβαρή κυρία Σκορδά; Είπα εγώ αυτό το πράγμα; Θα πρέπει να διαβάσετε την προηγούμενη ανάρτηση από την χθεσινή».

Γλυκά Νερά

Σημείωσε δε:  «Τι δεν καταλαβαίνετε να σας το μεταφράσω. Σοβαρολογείτε; Την ελληνική γλώσσα την ομιλείτε καλά; Να το διαβάσετε προσεκτικότερα. Θέλω μόνο με τον κύριο Λιάγκα να μιλήσω. Αν δεν με αφήσετε να μιλήσω, θα το κλείσω. Είστε σοβαρή κυρία Σκορδά; Γίνεται τηλεοπτικό πανηγυράκι τώρα και γι’ αυτό αρνήθηκα να έρθω στην εκπομπή και δέχτηκα να μιλήσω μόνο τηλεφωνικά. Θέλετε να περάσετε το δικό σας, σε εμένα αυτά δεν περνάνε. Ξέρω πολύ καλά τι λέω και πώς το λέω. Κύριε Λιάγκα, μη μου παριστάνετε τον έξυπνο».

Και ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Είναι ντροπή να λέμε για τις εκπομπές που καλύπτουν ένα τέτοιο πρωτοφανές έγκλημα στα ελληνικά χρονικά δεδομένα ότι είναι πανηγυράκι. Είναι ντροπή να το ονομάζουμε πανηγυράκι. Είναι ντροπή να λέτε για πανηγυράκι. Έχουν λογική αυτά που μας λέτε;»

Η Φαίη Σκορδά από την πλευρά της είπε: «Να δούμε πόσοι μιλούν καλά την ελληνική γλώσσα. Εσείς το ξεκινήσατε έτσι, δεν είχα σκοπό. Προσπαθώ να καταλάβω τι εσωτερική ανάγκη έχετε μετά από λίγες μέρες που ένας άνδρας ομολογεί ότι σκότωσε τη σύζυγό του, άφησε ένα μωράκι χωρίς μάνα και εσείς έχετε το κουράγιο και κάνετε ανάλυση; Πώς τολμάτε να αναλύσετε την επιλόχειο κατάθλιψη».