Τηλεόραση

GNTM: Η 47χρονη με το απίστευτο κορμί που το βράδυ δουλεύει σε απορριμματοφόρο συγκινεί – Την χτυπούσε ο πατέρας και ο άνδρας της

Δάκρυσε η Βίκυ Καγιά με την ιστορία της

Το GNTM επέστρεψε στον «αέρα» του Star Channel το βράδυ της Δευτέρας και γυναίκες κάθε ηλικίας διεκδικούν μια θέση στο χώρο της μόδας. Πρώτη μπροστά στους κριτές εμφανίστηκε η 47χρονη Άννα η οποία αρχικά εντυπωσίασε τους κριτές με την εξωτερική της ομορφιά αφού την χαρακτήρισαν «αμαζόνα».

Όταν της ζητήθηκε να φορέσει μαγιό και να κάνει πασαρέλα τότε τα μέλη της επιτροπής έμειναν άφωνα με τις αναλογίες της και το καλογυμνασμένο κορμί της.

Η συγκίνηση στο πλατό, από τα πρώτα λεπτά που εμφανίστηκε η Άννα ήταν διάχυτη αφού με τα όσα είπε στη Βίκυ Καγιά έκανε την κριτή να δακρύσει.

Στη συνέχεια, η κριτική επιτροπή του GNTM θέλησε να μάθει την ιστορία της Άννας. Η 47χρονη γυναίκα άφησε το σχολείο σε μικρή ηλικία προκειμένου να παντρευτεί. Ο λόγος που ήθελε να φύγει από το σπίτι της ήταν πως ο πατέρας της την χτυπούσε και όπως χαρακτηριστικά είπε «τον πρώτο που βρήκα τον παντρεύτηκα».

Η Άννα ανέφερε πως και ο σύζυγός της την χτυπούσε και πως δεν της φαινόταν περίεργο αφού αυτό ήξερε από το σπίτι της. Περνώντας όμως τα χρόνια κατάλαβε πως αυτό είναι λάθος και αποφάσισε να χωρίσει.

Έχει τρία παιδιά, πηγαίνει ξανά σχολείο για να τελειώσει το Λύκειο ενώ δουλεύει στα απορριμματοφόρα βραδινή βάρδια.

Η Άννα πέρασε στα bootcamp με 4 «Ναι». «Είσαι το next top model της ζωής μου και της καρδιάς μου» της είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά.