Τηλεόραση

Η Αθηνά του Power of Love αποκαλύπτει την πραγματική της ηλικία! [εικόνα]

Η ταινία για τη ζωή Μπερλουσκόνι θα είναι γεμάτη σεξ, ναρκωτικά και πολιτική

Μολονότι η Αθηνά στο Power of Love συστήθηκε ως 19χρονη, ουδέποτε έγινε ιδιαίτερα πιστευτή! Κι αυτό διότι… Γιατί 19χρονη δήλωνε και στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια Parole το 2016 αλλά και στο Ραντεβού στα Τυφλά, επίσης το 2016.

Αν και στα τελευταία επεισόδια του Power of Love η ηλικία της Αθηνάς πάντως έχει αλλάξει και έχει γίνει 20, οι κακές γλώσσες εξακολουθούν να έχουν τις αμφιβολίες τους για την ηλικίας της Αθηνάς και να πιστεύουν ότι κρύβει χρόνια!

Ακόμη και μέσα στο παιχνίδι η ηλικία της Αθηνάς έχει γίνει θέμα, με τα αγόρια του Power of Love να αμφισβητούν το 19. Σε κάποια, δε, από τα προηγούμενα επεισόδια του Power of Love, κόντεψε να γίνει… σύρραξη για την ηλικία της Αθηνάς.

Αξιοσημείωτο είναι δε, όταν κάποια στιγμή η παρουσιάστρια του Power of Love, Μαρία Μπακοδήμου αναφέρθηκε στα χρόνια της Αθηνάς, ακούστηκε ένα «και καλά», ως μομφή, από την πλευρά των αγοριών.

Μετά το 9ο λεπτό του βίντεο:

Πάντως, στο hellascasting.com, ένα ψηφιακό πρακτορείο για δωρεάν καταχωρήσεις από καλλιτέχνες όλων των ειδικοτήτων η Αθηνά του Power of Love έχει δηλώσει ότι είναι γεννηθείσα το 1998. Κάτι που επιβεβαίωνει και το διαβατήριό της που έδειξε σε κάποιο live στο Instagram.

Η Αθηνά του Power of Love αποκαλύπτει την πραγματική της ηλικία! [εικόνα]