Τηλεόραση

Η Μέγκι Ντρίο την «ψώνισε»: Στο μέλλον μπορεί να γίνω Ναόμι Κάμπελ [βίντεο]

Η Μέγκι Ντρίο την «ψώνισε»: Στο μέλλον μπορεί να γίνω Ναόμι Κάμπελ [βίντεο]

Συνεντεύξεις όπου διατρανώνει το πόσο δημοφιλής είναι, φωτογραφίσεις, συγκρίσεις με τη Ναόμι Κάμπελ. Η Μέγκι Ντρίο μας απασχολεί πραγματικά χωρίς λόγο.

Πώς κατάφερε το Next Top Model, ένα πρόγραμμα που μετά βίας έκανε πάνω από 18% στον πρώτο ενάμιση μήνα, να γίνει τόσο δημοφιλές σε τηλεοπτικές εκπομπές και στα social media, δεν το καταλάβαμε. Δημιούργησε κι αυτό υπεραξίες με την Μέγκι Ντρίο να είναι αυτή που εκμεταλλεύεται στο έπακρο τη δημοσιότητα.

Ας είμαστε ειλικρινείς. Καμία κοπέλα δεν μπήκε στο παιχνίδι αυτό για να γίνει μοντέλο. Οι περισσότερες, αν όχι όλες, μπήκαν για να ανέβουν πιο γρήγορα τα σκαλιά της δημοσιότητας και να γίνουν influencers για να βγάλουν πιο εύκολα χρήμα και να μεγεθύνουν την ισχύ τους στα social media.

Η Μέγκι Ντρίο είναι απ΄αυτές που σύντομα θα δούμε μέχρι και δικό τους κανάλι στο Youtube να ανοίγουν και να παράγουν content. Προς το παρόν, τρεις βδομάδες μετά την αποχώρηση της από το Next Top Model κεφαλαιοποιεί τον θόρυβο γύρω από το όνομα της με κάθε τρόπο.

Σήμερα για παράδειγμα το όνομα της βρίσκεται παντού. Σε εκπομπές, σε ιστοσελίδες. Για διάφορους λόγους. Ένας απ΄αυτούς είναι η πρώτη γυμνή φωτογράφιση που έκανε για το DownTown.

View this post on Instagram

Η απάντηση της Μέγκι Ντρίο 🔥 «Στο @gntmgr ξυπνούσα κάθε βράδυ και έκλαιγα». Η «κακιά» του διαγωνισμού μοντέλων αποκαλύπτει όσα δεν δείχνουν οι κάμερες και κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα: να ποζάρει και να έχει ένα σχόλιο για όλους. Και by the way κάνει την πρώτη της γυμνή φωτογράφιση! Συνέντευξη @tasosbbc DownTown, το εβδομαδιαίο περιοδικό που διαβάζεις! Κάθε Τετάρτη στα περίπτερα. #DownTown #Magazine #cover #Greece #downtownmaggr

A post shared by DownTown Magazine Greece (@downtownmaggr) on

Έχει ενδιαφέρον μια από τις απαντήσεις της στη συνέντευξη. «Είναι άδικη η κριτική, αλλά όσοι έχουν μυαλό και τα κρίνουν λίγο ημισφαιρικά (ναι, έτσι το είπε) θα καταλάβουν ότι η Μέγκι είναι αληθινή. Δεν ήταν κακιά. Δεν μπήκε στο παιχνίδι για να δείξει την κακία της, αλλά για να είναι αληθινή, και έτσι όπως θα κριθεί, θα κριθούν και οι άλλες. Άδικα χαρακτηρίστηκα η κακιά του παιχνιδιού, αλλά δεν με πειράζει. Δεν είμαι κακιά, είμαι ρεαλίστρια. Δεν είμαι κακιά, είμαι αληθινή.

Εγώ έχω και 25 fun club. Αυτό κάτι σημαίνει. Είμαι παρεξηγημένη μια ζωή. Όχι μόνο στο GNTM. Το προκαλώ λίγο. Μου αρέσει η ένταση και να ασχολούνται μαζί μου γενικά. Είμαι πολύ λαϊκό παιδί, ανοιχτόκαρδη. Γι’ αυτό και απαντάω και στους haters, που δεν νομίζω καμία κοπέλα από τις άλλες να το κάνει. Αγαπάω τους haters μου. Είμαι σίγουρη ότι, για να έχω πολλούς haters, κάνω κάτι σωστά».

Ένας δεύτερος λόγος που ασχολήθηκαν μαζί της, ιδιαίτερα στο Πρωινό, είναι μια συνέντευξη που έδωσε σε μια εκπομπή στο Youtube, όπου μεταξύ άλλων δήλωσε ότι μπορεί να γίνει Ναόμι Κάμπελ της Ελλάδας στο μέλλον. Και αυτό το «της Ελλάδας» το υποθέτουμε εμείς, γιατί ελπίζουμε να μην εννοεί σε διεθνές επίπεδο. Ειδάλλως, το «την ψώνισε» που έχουμε στον τίτλο θα μοιάζει μικρό.

Σε αυτό το σημείο να πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ στην ελληνική τηλεόραση και ακόμα περισσότερο στο τηλεοπτικό κοινό που κατάφεραν να δώσουν τέτοια υπόσταση σε άτομα όπως αυτά των Survivor, του MasterChef, του My Style Rocks, του Power of Love και του Next Top Model. Ελπίζουμε μόνο να μη συνεχιστεί αυτή η αλυσίδα.