Τηλεόραση

«Και με την βούλα» η διπλή μεταγραφή στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ

Ο Λευκός Οίκος αδειάζει με το «γάντι» την Πελόζι για την επίσκεψη στην Ταϊβάν

Το κανάλι του Φαλήρου ανακοίνωσε επίσημα τα δύο νέα πρόσωπα, που θα στελεχώσουν μαζί με τον Δημήτρη Οικονόμου την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του σταθμού.

Ο Άκης Παυλόπουλος και η Ντόρα Κουτροκόη ανακοινώθηκαν και επίσημα από το κανάλι του Φαλήρου.

Μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης της Μαρίας Αναγνωστοπούλου από το πλευρό του Δημήτρη Οικονόμου και την εκπομπή «ΣΗΜΕΡΑ» του ΣΚΑΙ, την θέση της πήραν οι δύο παλιοί δημοσιογράφοι του OPEN.

«Και τη νέα σεζόν, θα συνεχίσουμε να βλέπουμε πρώτοι, όλα όσα διαμορφώνουν την επικαιρότητα της ημέρας, μέσα από την εκπομπή «ΣΗΜΕΡΑ».  Από τη Δευτέρα 29 Αυγούστου, ο Δημήτρης Οικονόμου, ο Άκης Παυλόπουλος και η Ντόρα Κουτροκόη θα βρίσκονται καθημερινά στις 6, στον ΣΚΑΪ, με όλα όσα περιλαμβάνει η ατζέντα της ημέρας. Όλη η επικαιρότητα θα «τρέχει» μπροστά μας με συνδέσεις και ανταποκρίσεις από τα σημεία των εξελίξεων, συνεντεύξεις με τα πρόσωπα της επικαιρότητας και καίριες αναλύσεις που θα ρίχνουν φως, σε όλα τα σημαντικά γεγονότα», αναφέρεται στην ανακοίνωση με την οποία ο σταθμός του ΣΚΑΙ καλωσόρισε τους δύο δημοσιογράφους.

Υπενθυμίζεται ότι ο Άκης Παυλόπουλος, μέχρι τις 29 Ιουλίου ήταν μέρος του δυναμικού του OPEN, όπου μαζί με την Ευλαμπία Ρέβη είχαν την πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Ώρα Ελλάδος».

Η Ντόρα Κουτροκόη, ήταν κι αυτή μέλος του καναλιού OPEN, αλλά είχε υποβάλλει παραίτησή της πέρυσι το καλοκαίρι. Στην αρχή της περσινής σεζόν βρέθηκε για λίγους μήνες στον ΑΝΤ1 και πλέον εντάχθηκε στο δυναμικό του ΣΚΑΪ.